DSpace logo

Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр» Головна зібрання

Logo

Огляд
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 75
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Облік, аналіз і аудит розрахунків за виплатами працівникам у Департаменті культури, національностей, релігії та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Ряба А. В.
2020Облік витрат на біологічні перетворення зернових культур в СТОВ «Іва» Роздільнянського району Одеської області: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Рудь С. О.
2020Обліково-аналітичне забезпечення управління прибутком в СВК «Родина» Саратського району Одеської області: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Попова Л. М.
2020Облік і аудит витрат у Великодолинській селищній раді Овідіопольського району Одеської області: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Михайлова Н. В.
2020Облік, аналіз і аудит розрахунків з постачальниками і підрядниками у ТОВ «Смартлаб» м. Одеса: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Коваленко К. Р.
2020Облік і аналіз грошових коштів в ТОВ «ІНВАЦ»: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Ільяшенко К. М.
2020Облік і аудит витрат на біологічні перетворення та аналіз ефективності виробництва насіння соняшнику у СФГ «Імпульс» Березівського району Одеської області: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Жовтун С. В.
2020Облік і аудит витрат на біологічні перетворення та аналіз ефективності виробництва зерна озимої пшениці у сільськогосподарських підприємствах Великомихайлівського району Одеської області: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Євсєєва А. М.
2020Обліково-аналітичне забезпечення управління виробничими запасами у «ВСП «Одеське територіальне управління філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд АТ «Укрзалізниця»: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Дробот А. І .
2021Облік, аналіз і аудит дебіторської заборгованості в ПрАТ «Агрофірма «Колос» Ладижинського району Вінницької області: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Морочинська Т. А.
2020Облік і аудит основних засобів та аналіз ефективності їх використання у сільськогосподарських підприємствах: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Малиновська Т. О.; Malinovska T.
2020Бухгалтерський баланс підприємства, методика та техніка його складання і аналізу в Березівській районній державній лікарні ветеринарної медицини Одеської області: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Куйдан О. О.
2020Облік, аналіз і аудит ПДФО у виробничому підрозділі АТ «Українська залізниця» ПВДС «Одеса-Головна»: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Фролова Т. П.
2020Облік і аналіз розрахунків за єдиним податком в сільськогосподарських підприємствах Миколаївського району Одеської області: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Цуркан О. В.; Tsurkan O.
2020Облік і аналіз розрахунків за виплатами працівникам у сільськогосподарських підприємствах Ізмаїльського району Одеської області: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Федерка Т. М.; Federka T.
2020Обліково-аналітичне забезпечення управління фінансовими результатами у сільськогосподарських підприємствах Ізмаїльського району Одеської області: автореферат на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Момчев О. М.; Момчев А.М.; Momchev A.
2020Оцінка робочих якостей коней орловської рисистої породи різного походження та технологія їх тренінгу в умовах філії "Одеський іподром" ДП "Конярство України": кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Шульгіна А. Г.
2020Вплив заводських методів селекції на робочі якості коней чистокровної верхової породи, які випробувались в умовах філії "Одеський іподром" ДП "Конярство України": кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Чебан В. С.
2020Ефективність використання жеребців-плідників французької рисистої породи на рисистих кобилах української селекції та оцінка роботоздатності отриманого молодняку в умовах філії "Одеський іподром" ДП "Конярство України": кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Чебан А. І.
2020Удосконaлення технології виробництва м'яса перепелів в умовах ТОВ „Імаго” Ширяївського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Церковний І. В.
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 75