DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3085
Назва: Облік і аудит витрат на біологічні перетворення та аналіз ефективності виробництва насіння соняшнику у СФГ «Імпульс» Березівського району Одеської області: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Жовтун С. В.
Теми: облік і аудит, витрати, біологічні перетворення, аналіз ефективності виробництва, насіння соняшнику, сільськогосподарські підприємства
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Жовтун С. В. Облік і аудит витрат на біологічні перетворення та аналіз ефективності виробництва насіння соняшнику у СФГ «Імпульс» Березівського району Одеської області: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спеціальність: 071 “Облік і оподаткування” / С.В. Жовтун // Керівник: канд. екон. наук, доц. Найда А. В. / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 22 с.
Короткий огляд (реферат): Метою дипломної роботи є обґрунтування теоретичних положень та розробка практичних рекомендацій з удосконалення обліку витрат на біологічні перетворення та виходу продукції соняшнику іі підвищення ефективності її виробництва її виробництва. Досягнення поставленої мети обумовило вирішення наступних завдань: − дослідити сутність економічної категорії «витрати» та їх класифікацію; − визначити особливості обліку витрат у сільськогосподарських підприємствах; − дослідити методичні основи аналізу собівартості; − провести аналіз господарської діяльності підприємства; − дослідити стан первинного, синтетичного і аналітичного обліку витрат на біологічні перетворення і виходу продукції соняшнику; − здійснити аналіз собівартості та ефективності виробництва соняшнику; − розробити напрямки вдосконалення обліку витрат та калькулювання собівартості продукції соняшнику; − запропонувати основні шляхи підвищення ефективності виробництва насіння соняшнику. Об’єктом дослідження є облік і аудит витрат на біологічні перетворення та ефективність виробництва насіння соняшнику. Предметом дослідження сукупність науково-теоретичних та практичних аспектів з обліку витрат і аналізу ефективності виробництва насіння соняшнику на підприємстві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3085
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДР_Жовтун 071 спец.pdf405,59 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.