DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3087
Назва: Облік, аналіз і аудит розрахунків з постачальниками і підрядниками у ТОВ «Смартлаб» м. Одеса: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Коваленко К. Р.
Теми: облік, аналіз, аудит, розрахунки з постачальниками і підрядниками, бухгалтерський облік розрахунків
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Коваленко К. Р. Облік, аналіз і аудит розрахунків з постачальниками і підрядниками у ТОВ «Смартлаб» м. Одеса: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спеціальність: 071 “Облік і оподаткування” / К. Р. Коваленко // Керівник: д-р екон. наук, проф. Стоянова-Коваль С. С. / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 17 с.
Короткий огляд (реферат): Мета і завдання дослідження. Метою дослідження є обробка теоретичних положень, методичних підходів та науково-прикладних рекомендацій що стосуються удосконалення організації бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту розрахунків з постачальниками та підрядниками в ТОВ «Смартлаб». Для досягнення зазначеної мети були визначені наступні завдання: ⎯ визначити науково-методичні аспекти обліку, аналізу і аудиту розрахунків з постачальниками та підрядниками; ⎯ дати організаційно-економічну характеристику ТОВ «Смартлаб»; ⎯ охарактеризувати стан бухгалтерського обліку розрахунків з постачальниками та підрядниками на підприємстві; ⎯ дослідити порядок документообігу на розрахунків з постачальниками та підрядниками підприємстві; ⎯ провести аналіз основних постачальників; ⎯ розробити пропозиції з удосконалення організації і методики обліку, аналізу та аудиту на основі проведених досліджень. Об'єктом дослідження є процеси розрахункових операцій з обліку розрахунків з постачальниками та підрядниками у ТОВ “Смартлаб” м. Одеса. Відображення цих розрахунків в программах обліку. Предметом дослідження є дослідження нинішніх методів обліку та взаємодії з постачальниками та підрядниками, впровадження нових аспектів цієї діяльності. Суб'єктом дослідження є Товариство з обмеженою відповідальністю «Смартлаб» м. Одеса. Підприємство було зареєстроване 01 липня 2009 року за адресою: 65078, Одеська обл., місто Одеса, Вул. Івана та Юрія Лип, буд. 13, що є фактичним місцезнаходження господарюючого. Ідентифікаційний код ЄДРПОУ підприємства: 36552995. Періодом дослідження є 2015 – 2020 роки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3087
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДР_Коваленко 071 спец.pdf339,31 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.