DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3080
Назва: Бухгалтерський баланс підприємства, методика та техніка його складання і аналізу в Березівській районній державній лікарні ветеринарної медицини Одеської області: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Куйдан О. О.
Теми: баланс, методика балансу, аналіз, бюджетна установа, аудит, статті балансу
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Куйдан О. О. Бухгалтерський баланс підприємства, методика та техніка його складання і аналізу в Березівській районній державній лікарні ветеринарної медицини Одеської області: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спеціальність: 071 “Облік і оподаткування” / О.О. Куйдан // Керівник: доц., д.н. з держ. управл. Дяченко О.П. / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 21 с.
Короткий огляд (реферат): Предметом дослідження є сутність теоретичних, методичних і практичних аспектів проблеми удосконалення обліку та аудиту податку на доходи фізичних осіб. Об’єктом дослідження обрано процес формування статей Звіту про фінансовий стан підприємств та його аналіз. Предметом дослідження є сукупність організаційно-методологічних та методичних засад складання і подання Звіту про фінансовий стан та його аналіз. Період дослідження : 2017-2019 рр. Мета кваліфікаційної роботи - теоретичне та методичне обґрунтування методики складання бухгалтерського балансу, проведення його аналізу та розробка шляхів його удосконалення. За результатами дослідження сформульовані пропозиції по удосконаленню методики складання бухгалтерського балансу та проведення його аналізу. Одержані результати можуть бути впроваджені в господарстві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3080
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДР_Kuidan 071 спец.pdf430,2 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.