DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3088
Назва: Облік і аудит витрат у Великодолинській селищній раді Овідіопольського району Одеської області: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Михайлова Н. В.
Теми: облік, аудит, витрати бюджетної установи
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Михайлова Н. В. Облік і аудит витрат у Великодолинській селищній раді Овідіопольського району Одеської області: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спеціальність: 071 “Облік і оподаткування” / Н. В. Михайлова // Керівник: канд. екон. наук, доц. Найда А. В. / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 20 с.
Короткий огляд (реферат): Метою кваліфікаційної роботи є обгрунтування теоретичних положень та розробка практичних рекомендацій з удосконалення обліку та аудиту витрат у бюджетних установах. Для досягнення визначеної мети в процесі проведення дослідження були поставлені й вирішені такі завдання: - визначити сутність поняття витрати; - дослідити науково-теоретичні основи обліку витрат та його нормативно-правового регулювання; - проаналізувати сучасний стан обліку витрат у бюджетній установі; - дослідити сучасний стан контролю витрат; - обґрунтувати результати роботи та запропонувати напрями удосконалення обліку та впровадження внутрішнього аудиту витрат у бюджетних установах. Об’єктом дослідження є витрати бюджетної установи. Предметом дослідження є сукупність науково-теоретичних та практичних аспектів з обліку та аудиту витрат у бюджетних установах. Інформаційною базою дослідження є законодавчі та нормативні акти, що регламентують порядок обліку і аудиту витрат у бюджетних установах, наукові праці вітчизняних та зарубіжних учених з досліджуваних питань, матеріали науково-практичних конференцій, періодичні видання, первинна та статистична звітність досліджуваної установи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3088
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДР_Михайлова 071 спец.pdf259,57 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.