DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3083
Назва: Обліково-аналітичне забезпечення управління виробничими запасами у «ВСП «Одеське територіальне управління філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд АТ «Укрзалізниця»: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Дробот А. І .
Теми: обліково-аналітичне забезпечення, управління виробничими запасами, господарські операції, облік, аналіз, контроль
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Дробот А. І . Обліково-аналітичне забезпечення управління виробничими запасами у «ВСП «Одеське територіальне управління філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд АТ «Укрзалізниця»: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спеціальність: 071 “Облік і оподаткування” / А. І . Дробот // Керівник: д-р екон. наук, проф. Стоянова-Коваль С. С. / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 15 с.
Короткий огляд (реферат): Метою кваліфікаційної роботи є поглиблене вивчення обліку, аналізу, контролю та забезпечення виробничими запасами у виробничому структурному підрозділі «Одеське територіальне управління» філії «Центр-будівельно монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» АТ «Укрзалізниця» та надання пропозицій з удосконалення їх обліку. Для досягнення поставленої мети було передбачено вирішити наступні задачі: - розкрити сутність поняття «виробничі запаси» та класифікацію згідно думок вчених – економістів наведених у різноманітних літературних джерелах; - виділити основні нормативно-правові документи обліку виробничими запасами та надати характеристику нормативно-правової бази обліку виробничих запасів; - розкрити сутність методів оцінки виробничих запасів; - надати характеристику підприємства, виділити та дослідити основні операції обліку виробничих запасів у «ВСП «Одеське територіальне управління філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд АТ «Укрзалізниця»; - розкрити принципи придбання виробничих запасів через проведення публічних закупівель (тендеру), та особливості складання тендерної документації; - Розкрити шляхи удосконалення обліку виробничих запасів на підприємстві. Предметом дослідження є теоретичні, методичні і практичні питання організації обліку, аналізу, контролю у ВСП «Одеське територіальне управління філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд АТ «Укрзалізниця». Об’єктом дослідження є господарські операції обліку і контролю виробничих запасів в згаданому конкретному підприємстві. Суб’єктом дослідження є виробничий структурний підрозділ «Одеське територіальне управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» АТ «Укрзалізниця» (надалі ВСП «Одеське ТУ»). Період дослідження взятий за 2017-2019 роки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3083
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДР_Дробот 071 спец.pdf296,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.