DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3079
Назва: Облік, аналіз і аудит ПДФО у виробничому підрозділі АТ «Українська залізниця» ПВДС «Одеса-Головна»: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Фролова Т. П.
Теми: заробітна плата, податок на доходи фізичних осіб, нарахування, аудит, аналіз
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Фролова Т. П. Облік, аналіз і аудит ПДФО у виробничому підрозділі АТ «Українська залізниця» ПВДС «Одеса-Головна»: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спеціальність: 071 “Облік і оподаткування” / Т.П. Фролова // Керівник: доц., д.н. з держ. управл. Дяченко О.П. / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 19 с.
Короткий огляд (реферат): Предметом дослідження є сутність теоретичних, методичних і практичних аспектів проблеми удосконалення обліку та аудиту податку на доходи фізичних осіб. Об’єктом дослідження є процес обліку і аудиту розрахунків з податку на доходи фізичних осіб. Суб’єкт дослідження виробнич ий підрозділ АТ «Українська залізниця» ПВДС «Одеса Головна» ». Період дослідження : 2017-2019 рр. Мета кваліфікаційної роботи – дослідження теоретичних аспектів обліку та аудиту податку на доходи фізичних осіб, організації обліку і порядку здійснення контролю за операціями з нарахування та сплати, розробка та реалізація основних положень удосконалення обліку податку на доходи фізичних осіб та впровадження аудиту на підприємствах. За результатами дослідження сформульовані пропозиції по удосконаленню обліку розрахунків з податку на доходи фізичних осіб та його організації в досліджуваному підприємстві та впровадження аудиту. Одержані результати можуть бути впровадженні в господарстві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3079
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДР_Frolova 071 спец.pdf313,74 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.