DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3091
Назва: Облік, аналіз і аудит розрахунків за виплатами працівникам у Департаменті культури, національностей, релігії та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Ряба А. В.
Теми: облік, аналіз, аудит розрахунків, виплати працівникам, державна адміністрація
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Ряба А. В. Облік, аналіз і аудит розрахунків за виплатами працівникам у Департаменті культури, національностей, релігії та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спеціальність: 071 “Облік і оподаткування” / А.В. Ряба // Керівник: канд. екон. наук, доц. Найда А. В. / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 22 с.
Короткий огляд (реферат): Метою кваліфікаційної роботи є вивчення науково-теоретичних, методичних основ обліку, практичний розгляд стану виплат працівникам, та провадження внутрішнього аудиту, шляхи удосконалення обліку розрахунків за виплатами працівникам та шляхи підвищення продуктивності праці. Для досягнення зазначеної мети були визначені наступні завдання: - визначити сутність розрахунків, їх особливості, за виплатами працівникам; - визанчити теоретичні засади аналізу розрахунків за виплатами працівникам; - визначити науково-методичні основи аудиту розрахунків за виплатами працівникам; - проаналізувати діяльність департаменту культури, національностей, релігій та ООКС ООДА; - ознайомитись із первинним та зведеним обліком розрахунків за виплатами працівникам; - проаналізувати нарахування за виплатами працівникам; - обгрунтувати шляхи удосконалення обліку розрахунків за виплатами працівникам; - обгрунтувати впровадження внутрішнього аудиту в Департаменті культури, національностей, релігій та ООКС ООДА; - визначити напрями підвищення продуктивності праці в в Департаменті культури, національностей, релігій та ООКС ООДА. Об’єктом дослідженя є процеси обліку, аналізу і аудиту розрахунків за виплатами працівникам в в Департаменті культури, національностей, релігій та ООКС ООДА.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3091
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДР_Ряба 071 спец.pdf342,58 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.