DSpace logo

Родіонова Катерина Олександрівна Collection home page

Logo

Browse
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 61
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Спосіб дезінфекції засобів виробництва на м'ясокомбінатах: патент на корисну модельПалій А.П., Родіонова К.О.
2016Спосіб санації приміщень лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи: патент на корисну модельПалий А.П., Корх І.В., Родіонова К.О., Палий А.П.
2016Спосіб дезінфекції виробничих приміщень м’ясопереробних підприємств: патент на корисну модельДубін Р.А., Палій А.П., Родіонова К.О., Палій А.П.
2016СПОСІБ ГІГІЄНІЧНОЇ ДЕЗІНФЕКЦІЇ ШКІРИ РУК: патент на корисну модельА.П. Палій, К.О. Родіонова, А.П. Палій, Р.А. Дубін
2017ОРГАНІЗАЦІЯ САНІТАРНО-МІКРОБІОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ НА М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХРодіонова К.О.
2016ГІГІЄНА РУК В ПРАКТИЦІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИПалій А.П., Родіонова К.О., Палій А.П.; Paliy A., Rodionova K., Paliy A.
2017ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ОЗОНУ ПРИ ЗНЕЗАРАЖЕННІ ОБ’ЄКТІВ ВЕТЕРИНАРНОГО НАГЛЯДУ НА М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХРодіонова К.О.; Родионова Е.А.; Rodionova K.
2017ANALYSIS OF QUALITY AND SAFETY INDICATORS OF POULTRY MEAT DURING PRIMARY PROCESSINGRodionova K., Paliy A.
2019АНАЛІЗ ТА ІДЕНТИФІКАЦІЯ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ СИРОВ’ЯЛЕНИХ КОВБАСРодіонова К.О., Палій А.П.; Rodionova Ye., Paliy A.
2017КОНТРОЛЬ МІКРОБІОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ (CAMPYLOBACTER SPP.) ТУШОК ПТИЦІ В ПРОЦЕСІ ЇХ ПЕРЕРОБКИРодіонова К.О.
2017ДЕЗИНФИЦИРУЮЩИЕ СРЕДСТВА В СИСТЕМЕ ПРОТИВОЭПИЗООТИЧЕСКИХ МЕРОПРИЯТИЙПалий А.П., Палий А.П., Родионова Е.А.
2017ПРОФИЛАКТИЧЕСКАЯ ДЕЗИНФЕКЦИЯ ТЕХНОЛОГИЧЕСКОГО ОБОРУДОВАНИЯ И ПРОИЗВОДСТВЕННЫХ ПОМЕЩЕНИЙ МЯСОПЕРЕРАБАТЫВАЮЩИХ ПРЕДПРИЯТИЙПалий А.П., Родионова Е.А.
2018Sanitary-hygienic evaluation of meat processing enterprises productions and their sanationPaliy, A.P., Rodionova, K.O., Braginec, M.V., Paliy, A.P., Nalivayko, L.I.; Родіонова К.О., Палій А.П.
2016THE EFFECTIVENESS OF APPLICATION ULTRAVIOLET RADIATION FOR THE SANITATION OF PRODUCTION PREMISES OF MEAT PROCESSING ENTERPRISESRodionova K., Paliy A
2017МІКРОБІОЛОГІЧНИЙ СКРИНІНГ ОБ’ЄКТІВ ВЕТЕРИНАРНОГО НАГЛЯДУ М’ЯСО-ЖИРОВОГО ЦЕХУ В УМОВАХ М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВРодіонова К.О., Палій А.П.; Rodionova K., Paliy A.
2019ANALYSIS OF CONTEMPORARY MEAT AND MEAT PRODUCTS’ PROCESSING METHODSRodionova K., Paliy A
2016ЗНАЧЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ САНІТАРІЇ У СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ (НАССР)Родіонова К.О.; Rodionova K.
2018РОЗРОБКА РЕЖИМУ ДЕЗІНФЕКЦІЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНИХ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВПалій А.П., Родіонова К.О.; Paliy A., Rodionova K.
2018INFLUENCE OF MODERN VACUUM PACKAGING ON QUALITY AND SAFETY OF SAUSAGE PRODUCTSRodionova K. O., Paliy A. P.
2017СПОСОБ ГИГИЕНИЧЕСКОЙ ДЕЗИНФЕКЦИИ КОЖИ РУКПалий А.П., Родионова Е.А.; Paliy A., Rodionova Ye.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 61