DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2781
Назва: Спосіб знежирення ножів перед стерилізацією на м’ясокомбінатах: патент на корисну модель
Автори: Палій А.П., Родіонова К.О.
Теми: спосіб, знежирення, ножі, стерилізація, м'ясокомбінати
Дата публікації: 2017
Видавництво: ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ
Бібліографічний опис: Спосіб знежирення ножів перед стерилізацією на м’ясокомбінатах: патент на корисну модель № 116215 / А.П. Палій, К.О. Родіонова. МПК: A61L 2/16. 10.05.2017.
Короткий огляд (реферат): Спосіб знежирення ножів перед стерилізацією на м'ясокомбінатах, що включає зволоження засобом для очищення, який відрізняється тим, що як препарат для очищення використовують засіб "Гігазім (Gigazyme)", ножі зрошують та протирають у концентрації 0,1-1,5 % за експозиції 1 хвилина та температури розчину 18-22 °C.
Опис: Корисна модель в порівнянні з найближчим аналогом є більш екологічно-безпечною, високоефективною, є економічним засобом для очищення, що вміщує комплекс ферментів (протеаза, ліпаза, амілаза), спирти, неіоногенні поверхнево-активні речовини, допоміжні речовини, воду, що дозволяє в короткий термін і ефективно усунути різні органічні забруднення та емульгувати жири, білки, залишки бруду, є безпечною та екологічною.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2781
Розташовується у зібраннях:Родіонова Катерина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.bmp982,83 kBBMPПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.