DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2778
Назва: Спосіб дезінфекції виробничих приміщень м’ясопереробних підприємств: патент на корисну модель
Автори: Дубін Р.А., Палій А.П., Родіонова К.О., Палій А.П.
Теми: м'ясопереробні, виробничі, дезінфекція приміщень, підприємства, спосіб
Дата публікації: 2016
Видавництво: ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ
Бібліографічний опис: Спосіб дезінфекції виробничих приміщень м’ясопереробних підприємств: патент на корисну модель № 111964 / Р.А. Дубін, А.П. Палій, К.О. Родіонова, А.П. Палій,. МПК: A61L 2/16. 25.11.2016.
Короткий огляд (реферат): Спосіб дезінфекції виробничих приміщень м'ясопереробних підприємств, що включає механічну очистку приміщень, їх дезінфекцію препаратом, який відрізняється тим, що використовують як дезінфікуючий препарат - засіб, який містить октилдецилдиметиламонію хлорид 0,0065-0,0325 %; діоктилдиметиламонію хлорид 0,0033-0,0165 %; дидецилдиметиламонію хлорид 0,0033-0,0165 %; алкілдиметилбензиламонію хлорид 0,0087-0,0435 %; етанол 0,01-0,05 %; допоміжні речовини 0,015-0,075 %; воду 99,9532-99,7660 % за експозиції 60 хвилин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2778
Розташовується у зібраннях:Родіонова Катерина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
п2-1.jpg94,32 kBJPEGПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.