DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2777
Назва: СПОСІБ ГІГІЄНІЧНОЇ ДЕЗІНФЕКЦІЇ ШКІРИ РУК: патент на корисну модель
Автори: А.П. Палій, К.О. Родіонова, А.П. Палій, Р.А. Дубін
Теми: гігієнічна дезінфекція, шкіра рук, антисептичний препарат, обробка рук
Дата публікації: 2016
Видавництво: ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ
Бібліографічний опис: Спосіб гігієнічної дезінфекції шкіри рук: патент на корисну модель № 111963 / А.П. Палій, К.О. Родіонова, А.П. Палій, Р.А. Дубін. u201606284. A61L2/16 A61P1/00. 25.11.2016.
Короткий огляд (реферат): Спосіб гігієнічної дезінфекції шкіри рук включає видалення механічного забруднення та обробку рук антисептичним засобом. Використовують як антисептичний препарат засіб, який містить співполімер гексаметиленгуанідину, алкілдиметилбензиламонію хлорид, алкілдиметилетилбензиламонію хлорид, воду за експозиції дії 30 секунд. Порівняльний аналіз заявлюваного способу та найближчий аналог дозволяє зробити висновок, що спосіб, який заявляється, відрізняється від існуючого застосуванням сучасного нового, екологічно безпечного, високоефективного, не токсичного антисептичного препарату, що містить співполімер гексаметиленгуанідину, алкілдиметилбензиламонію хлорид, алкілдиметилетилбензиламонію хлорид, воду, що дозволяє в короткий термін та ефективно провести гігієнічну дезінфекцію рук, не викликає подразнюючих та алергічних реакцій, є безпечним і екологічно-чистим, має пролонговану дію, що відповідає критерію "новизна"
Опис: Корисна модель належить до санітарії та гігієни і може бути використана для гігієнічної дезінфекції шкіри рук персоналу лабораторій різних підпорядкувань, працівників підприємств та установ агропромислового комплексу, наукових та учбових закладів різних рівнів акредитації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2777
Розташовується у зібраннях:Родіонова Катерина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
п1-1.jpg88,89 kBJPEGПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.