DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2822
Назва: Спосіб зберігання охолодженого м'яса: патент на корисну модель
Автори: Родіонова К.О., Палій А.П., Стешенко В. М., Палій А.П.
Теми: спосіб, зберігання, охолоджене, м'ясо
Дата публікації: 2019
Видавництво: ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ
Бібліографічний опис: Спосіб зберігання охолодженого м'яса: патент на корисну модель № 134680 / Родіонова К.О., Палій А.П., Стешенко В. М., Палій А.П. u201900571. 21.01.2019.
Короткий огляд (реферат): Спосіб зберігання охолодженого м'яса включає його розміщення в камері зберігання та обробку УФ-опроміненням. При цьому застосовують УФ-опромінення з довжиною хвилі 253,7 нм, забезпечуючи наступні режими: температура повітря 6-8 °C відносна вологість 85,0 % безперервна циркуляція повітря зі швидкістю 2 м/хв. експозиція 45 хв. відстань між напівтушами 17 см.
Опис: Корисна модель належить до харчової та м'ясопереробної промисловості, а саме до технології запобігання псування продукції, і може бути широко використана у технологічному процесі з метою збільшення строків зберігання та транспортування м'ясної сировини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2822
Розташовується у зібраннях:Родіонова Катерина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
патент0001.jpg70,83 kBJPEGПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.