DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2822
Title: Спосіб зберігання охолодженого м'яса: патент на корисну модель
Authors: Родіонова К.О., Палій А.П., Стешенко В. М., Палій А.П.
Keywords: спосіб, зберігання, охолоджене, м'ясо
Issue Date: 2019
Publisher: ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ
Citation: Спосіб зберігання охолодженого м'яса: патент на корисну модель № 134680 / Родіонова К.О., Палій А.П., Стешенко В. М., Палій А.П. u201900571. 21.01.2019.
Abstract: Спосіб зберігання охолодженого м'яса включає його розміщення в камері зберігання та обробку УФ-опроміненням. При цьому застосовують УФ-опромінення з довжиною хвилі 253,7 нм, забезпечуючи наступні режими: температура повітря 6-8 °C відносна вологість 85,0 % безперервна циркуляція повітря зі швидкістю 2 м/хв. експозиція 45 хв. відстань між напівтушами 17 см.
Description: Корисна модель належить до харчової та м'ясопереробної промисловості, а саме до технології запобігання псування продукції, і може бути широко використана у технологічному процесі з метою збільшення строків зберігання та транспортування м'ясної сировини.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2822
Appears in Collections:Родіонова Катерина Олександрівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
патент0001.jpg70,83 kBJPEGView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.