DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2783
Назва: СПОСІБ ГІГІЄНІЧНОЇ ОБРОБКИ РУК ПЕРСОНАЛУ НА М'ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ: патент на корисну модель
Автори: Палій А.П., Родіонова К.О.
Теми: спосіб, гігієнічна обробка рук, персонал, м'ясопереробні підприємства
Дата публікації: 2017
Видавництво: ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ
Бібліографічний опис: Спосіб гігієнічної обробки рук персоналу на м'ясопереробних підприємствах: патент на корисну модель № 117561 / А.П. Палій, К.О. Родіонова. u201701274. 13.02.2017.
Короткий огляд (реферат): Спосіб гігієнічної обробки рук персоналу на м'ясопереробних підприємствах включає видалення механічного забруднення та обробку рук антисептичним засобом. При цьому використовують як антисептичний препарат - засіб, який містить етанол - 39,4 %, 2-пропанол - 4,0 %, гросполімер, триетаноламін, провітаміни, ароматизатор - 16,6 %, демінералізовану воду - 40,0 %, за експозиції дії 60 секунд.
Опис: Корисна модель належить до ветеринарної санітарії та гігієни і може бути використана для гігієнічної обробки шкіри рук персоналу м'ясопереробних підприємств та установ агропромислового комплексу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2783
Розташовується у зібраннях:Родіонова Катерина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.bmp982,83 kBBMPПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.