DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2820
Назва: Спосіб дезінфекції холодильних камер м'ясопереробних підприємств: патент на корисну модель
Автори: Палій А.П., Родіонова К.О., Стегній Б. Т.
Теми: спосіб дезінфекції, холодильні камери, м'ясопереробні підприємства
Дата публікації: 2018
Видавництво: ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ
Бібліографічний опис: Спосіб дезінфекції холодильних камер м'ясопереробних підприємств: патент на корисну модель № 130295 / Палій А.П., Родіонова К.О., Стегній Б. Т. u201802256. 05.03.2018.
Короткий огляд (реферат): Спосіб дезінфекції холодильних камер м'ясопереробних підприємств включає механічну очистку холодильних камер та санітарну обробку дезінфікуючим препаратом. Використовують як дезінфікуючий препарат - засіб, який містить надоцтову кислоту - 0,0455-0,0910 %; перекис водню - 0,070-0,140 %; стабілізуючі добавки - 0,0770-0,1540 %; воду - 99,8075-99,6150 %, за експозиції 30 хвилин.
Опис: Корисна модель належить до ветеринарної санітарії та мікробіології і може бути використана на м'ясопереробних підприємствах незалежно від форми власності при проведенні ветеринарносанітарної обробки холодильних камер м'ясопереробних підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2820
Розташовується у зібраннях:Родіонова Катерина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1 (1).bmp1,01 MBBMPПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.