
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2820
Назва: | Спосіб дезінфекції холодильних камер м'ясопереробних підприємств: патент на корисну модель |
Автори: | Палій А.П., Родіонова К.О., Стегній Б. Т. |
Теми: | спосіб дезінфекції, холодильні камери, м'ясопереробні підприємства |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ |
Бібліографічний опис: | Спосіб дезінфекції холодильних камер м'ясопереробних підприємств: патент на корисну модель № 130295 / Палій А.П., Родіонова К.О., Стегній Б. Т. u201802256. 05.03.2018. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб дезінфекції холодильних камер м'ясопереробних підприємств включає механічну очистку холодильних камер та санітарну обробку дезінфікуючим препаратом. Використовують як дезінфікуючий препарат - засіб, який містить надоцтову кислоту - 0,0455-0,0910 %; перекис водню - 0,070-0,140 %; стабілізуючі добавки - 0,0770-0,1540 %; воду - 99,8075-99,6150 %, за експозиції 30 хвилин. |
Опис: | Корисна модель належить до ветеринарної санітарії та мікробіології і може бути використана на м'ясопереробних підприємствах незалежно від форми власності при проведенні ветеринарносанітарної обробки холодильних камер м'ясопереробних підприємств. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2820 |
Розташовується у зібраннях: | Родіонова Катерина Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1 (1).bmp | 1,01 MB | BMP | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.