DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2821
Назва: Спосіб дезінвазії поверхонь, контамінованих яйцями Ascaris suum: патент на корисну модель
Автори: Палій А.П., Родіонова К.О.
Теми: спосіб дезінвазії поверхонь, яйця Ascaris suum
Дата публікації: 2018
Видавництво: ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ
Бібліографічний опис: Спосіб дезінвазії поверхонь, контамінованих яйцями Ascaris suum: патент на корисну модель № 130430 / Палій А.П., Родіонова К.О., та ін. u201805942. 29.05.2018.
Короткий огляд (реферат): Спосіб дезінвазії поверхонь, контамінованих яйцями Ascaris suum, включає механічну очистку, зволоження, обробку дезінфікуючим препаратом методом зрошування. Як дезінфікуючий препарат використовують засіб, що містить суміш четвертинних амонієвих сполук, глутаровий альдегід, ізопропіловий спирт, неіоногенні поверхнево-активні речовини та воду, деіонізовану за експозиції 3-24 години при нормі витрати 500 мл/м.
Опис: Корисна модель належить до галузі ветеринарної медицини, а саме до способу знищення екзогенних форм гельмінтів на об'єктах тваринництва, і може використовуватися у приватних та колективних сільськогосподарських підприємствах з метою боротьби та профілактики інвазивних хвороб тварин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2821
Розташовується у зібраннях:Родіонова Катерина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1 (2).bmp11,21 MBBMPПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.