DSpace logo

Родіонова Катерина Олександрівна Головна зібрання

Logo

Огляд
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 61 до 70 з 70
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017ПРОФИЛАКТИЧЕСКАЯ ДЕЗИНФЕКЦИЯ ТЕХНОЛОГИЧЕСКОГО ОБОРУДОВАНИЯ И ПРОИЗВОДСТВЕННЫХ ПОМЕЩЕНИЙ МЯСОПЕРЕРАБАТЫВАЮЩИХ ПРЕДПРИЯТИЙПалий А.П., Родионова Е.А.
2018Sanitary-hygienic evaluation of meat processing enterprises productions and their sanationPaliy, A.P., Rodionova, K.O., Braginec, M.V., Paliy, A.P., Nalivayko, L.I.; Родіонова К.О., Палій А.П.
2016THE EFFECTIVENESS OF APPLICATION ULTRAVIOLET RADIATION FOR THE SANITATION OF PRODUCTION PREMISES OF MEAT PROCESSING ENTERPRISESRodionova K., Paliy A
2017МІКРОБІОЛОГІЧНИЙ СКРИНІНГ ОБ’ЄКТІВ ВЕТЕРИНАРНОГО НАГЛЯДУ М’ЯСО-ЖИРОВОГО ЦЕХУ В УМОВАХ М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВРодіонова К.О., Палій А.П.; Rodionova K., Paliy A.
2019ANALYSIS OF CONTEMPORARY MEAT AND MEAT PRODUCTS’ PROCESSING METHODSRodionova K., Paliy A
2016ЗНАЧЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ САНІТАРІЇ У СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ (НАССР)Родіонова К.О.; Rodionova K.
2018РОЗРОБКА РЕЖИМУ ДЕЗІНФЕКЦІЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНИХ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВПалій А.П., Родіонова К.О.; Paliy A., Rodionova K.
2018INFLUENCE OF MODERN VACUUM PACKAGING ON QUALITY AND SAFETY OF SAUSAGE PRODUCTSRodionova K. O., Paliy A. P.
2017СПОСОБ ГИГИЕНИЧЕСКОЙ ДЕЗИНФЕКЦИИ КОЖИ РУКПалий А.П., Родионова Е.А.; Paliy A., Rodionova Ye.
2017ОЦЕНКА КАЧЕСТВА ПИТЬЕВОЙ ВОДЫ ЦЕНТРАЛИЗОВАННОЙ СИСТЕМЫ ВОДОСНАБЖЕНИЯ В УСЛОВИЯХ МЯСОПЕРЕРАБАТЫВАЮЩЕГО ПРЕДПРИЯТИЯРодионова Е.А., Палий А.П.; Rodionova Ye., Paliy A.
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 61 до 70 з 70