DSpace logo

Пушкар Тетяна Дмитріївна Головна зібрання

Logo

Огляд
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 27
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ПРОВЕДЕННЯ ТЕСТУВАНЬ СЛУЖБОВИХ СОБАК У ЗБРОЙНИХ СИЛАХ УКРАЇНИ ВІДПОВІДНО ДО СТАНДАРТІВ НАТОДавидов Д., Кременчук Л., Москалу Є., Пушкар Т.
2024ВИКОРИСТАННЯ ДЕЗІНФЕКЦІЇ МЕТОДОМ ОЗОНУВАННЯ НА ТВАРИННИЦЬКОМУ ОБ'ЄКТІПушкар Т., Гурко Є.; Pushkar T., Gurko I.
2024СЛУЖБОВІ СОБАКИ ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ ЗСУШкрабак А., Пушкар Т.
2024ВІДБІР СОБАК ЗА ФОРМОЮ ПОВЕДІНКИ НА ПРИДАТНІСТЬ ДЛЯ МІННО-РОЗШУКОВОЇ СЛУЖБИ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИДавидов Д., Кременчук Л., Москалу Є., Пушкар Т.
2023РІСТ І РОЗВИТОК ЯГНЯТ F1, F2 ЦИГАЙСЬКОЇ ПОРОДИ ОДЕРЖАНИХ ВІД БАРАНІВ М’ЯСО-ВОВНОВОГО НАПРЯМУ ПРОДУКТИВНОСТІСлюсаренко І. С., Пушкар Т. Д., Гурко Є. Ю.
2023ГІГІЄНА ДОЇННЯ КОРІВПередеренко О., Пушкар Т. Д.
2023ДОБРОБУТ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИНовак А. В., Пушкар Т. Д.
2023ОБЛАДНАННЯ МІСЦЬ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ, ГОДІВЛІ ТА ДОЇННЯ КОРІВШкрабак А., Пушкар Т. Д.
2023ДОБРОБУТ МОЛОЧНОЇ ХУДОБИПушкар Т. Д., Пушкар Я. А.
2023ПРИВ’ЯЗНЕ УТРИМАННЯ ТА ДОЇННЯ КОРІВ У МОЛОЧНОМУ БЛОЦІКотенко М., Пушкар Т. Д.
2022ДОБРОБУТ КІШОКШкрабак А., Пушкар Т. Д.
2022ВИЗНАЧЕННЯ ВПЛИВУ ОЗОНО-ПОВІТРЯНОЇ СУМІШІ НА БАКТЕРІАЛЬНЕ ЗАБРУДНЕННЯ ПОВІТРЯПушкар Я. А., Пушкар Т. Д., Антонік І. І.
2022ВИЗНАЧЕННЯ МІКРОБНОГО ОБСІМЕНІННЯ МОЛОКАПушкар Т. Д., Євстігнеєва Б. А., Антонік І. І.
2022ПРОДУКТИВНІСТЬ МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙ ПРИ ЗГОДОВУВАННІ ФЕРМЕНТНОГО ПРЕПАРАТУВисіцький Я. О., Пушкар Т. Д., Антонік І. І.
2022ВПЛИВ ОЗОНО-ПОВІТРЯНОЇ СУМІШІ НА ШКІДЛИВІ ГАЗИПушкар Я. А., Пушкар Т. Д., Решетніченко О. П., Антонік І. І.
2022ДІЯ ОЗОНО-ПОВІТРЯНОЇ СУМІШІ НА ШКІДЛИВІ ГАЗИПушкар Я., Пушкар Т., Решетніченко О., Антонік І.; Pushkar Ya., Pushkar Т., Reshetnichenko О., Antonik І.
2021ВПЛИВ ОСВІТЛЕНОСТІ НА ПРОДУКТИВНІ ЯКОСТІ КРОЛІВПушкар Т.Д., Хамід К.О., Гурко Є.Ю.
2021ВПЛИВ ГАЗОВОГО ЗАБРУДНЕННЯ ПОВІТРЯ НА ЕТОЛОГІЮ ТВАРИНПушкар Т.Д., Пушкар Я.А., Чігірьов В.О.
2021ТОВАРНА ОЦІНКА М'ЯСА ЯЛОВИЧИНИКрижановський А.О.,Пушкар Т.Д.
2021УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДІВ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСАПушкар Т.Д., Бойко В.Я.
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 27