DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3986
Назва: ВИЗНАЧЕННЯ МІКРОБНОГО ОБСІМЕНІННЯ МОЛОКА
Автори: Пушкар Т. Д., Євстігнеєва Б. А., Антонік І. І.
Теми: молоко, мікробне обсіменіння, вим’я, якість
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК:636.09:614.31:617.12 Пушкар Т. Д., Євстігнеєва Б. А., Антонік І. І. Визначення мікробного обсіменіння молока. Сучасні підходи гарантування безпечності та якості продуктів тваринництва: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 06-07 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури. Одеса, 2022. С. 123-125.
Короткий огляд (реферат): Молоко в харчуванні людини має ключове значення, оскільки містить увесь спектр поживних речовин. Через порушення санітарно-гігієнічних умов виробництва молока відбувається його мікробне обсіменіння й механічне забруднення, що призводить до його псування. Обробку вим’я корів перед доїнням дослідної групи проводили засобом по догляду за вименем «Дезпротект-К». Мікробне обсіменіння молока після обробки молочної залози становило 128,7±29,2 тис. КУО/см3 . Санітарна обробка молочної залози забезпечує належний санітарний стан дійок виміні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3986
Розташовується у зібраннях:Пушкар Тетяна Дмитріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пушкар Т.Д..pdf604,57 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.