DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4212
Назва: ОБЛАДНАННЯ МІСЦЬ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ, ГОДІВЛІ ТА ДОЇННЯ КОРІВ
Автори: Шкрабак А., Пушкар Т. Д.
Теми: обладнання місць для відпочинку, годівля, доїння корів, технологія утримання
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.034 Шкрабак А., Пушкар Т. Д. Обладнання місць для відпочинку, годівлі та доїння корів. Біоінтенсивні та SMART-технології у тваринництві: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 29-30 червня 2023 р.) / ОДАУ. Одеса, 2023. С. 121- 123.
Короткий огляд (реферат): Вивчення поведінки тварин дає змогу конкретно, на науковій основі створювати оптимальні технологічні умови для виробництва продукції, знайти найкращий взаємозв’язок між організмом, спорудами, обладнанням і механізмами. Переведення молочного скотарства на промислову основу, здебільшого співпадає із зміною технології утримання, годівлі, напування та доїння тварин. При цьому вони неоднаково реагують на створені для них нові умови. Більше того, на однакові обставини, корови різного віку, живої маси, продуктивності, динамічного стереотипу тощо, реагують по- різному, що позначається не тільки на їх продуктивності та фізіологічному стані, а й на здоров’ї.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4212
Розташовується у зібраннях:Пушкар Тетяна Дмитріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пушкар Т. Д..pdf546,92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.