DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4269
Назва: РІСТ І РОЗВИТОК ЯГНЯТ F1, F2 ЦИГАЙСЬКОЇ ПОРОДИ ОДЕРЖАНИХ ВІД БАРАНІВ М’ЯСО-ВОВНОВОГО НАПРЯМУ ПРОДУКТИВНОСТІ
Автори: Слюсаренко І. С., Пушкар Т. Д., Гурко Є. Ю.
Теми: ріст і розвиток ягнят, F1, F2 цигайська порода, м’ясо-вовновий напрям, продуктивність
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 636.371.064:593.136 Слюсаренко І. С., Пушкар Т. Д., Гурко Є. Ю. Ріст і розвиток ягнят F1, F2 цигайської породи одержаних від баранів м’ясо-вовнового напряму продуктивності. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 255-256.
Короткий огляд (реферат): Збільшення виробництва баранини на теперішній час є одним з найголовніших завдань при вирішенні проблеми забезпечення населенням такими продуктами як: м`ясо та молоко. Але фактичне споживання молодої ягнятини українцями в декілька раз менше порівняно з іншими країнами. Як на вже практиці доведено, що деякі м`ясні і комбіновані породи овець мають високу м`ясну та молочну продуктивність. Враховуючи світовий досвід, можна вирішити цю проблему за рахунок вирощування молодняку овець до високих забійних якостей. Метою нашої роботи було визначення росту та розвитку ягнят першого та другого покоління, одержаних від схрещування вівцематок цигайської породи з баранами породи мериноландшаф.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4269
Розташовується у зібраннях:Пушкар Тетяна Дмитріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ріст і розвиток ягнят.pdf341,25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.