DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4266
Назва: ДОБРОБУТ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ
Автори: Новак А. В., Пушкар Т. Д.
Теми: добробут, велика рогата худоба, виробництво молока та м’яса
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.2.083:614.9 Новак А. В., Пушкар Т. Д. Добробут великої рогатої худоби. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 241-243.
Короткий огляд (реферат): Чистота важлива для здоров’я та добробуту великої рогатої худоби, а також для рентабельності ферми, оскільки бруд підвищує ризик захворювання тварин і може поставити під загрозу виробництво молока та м’яса. Чистота корів важлива для забезпечення гігієнічного виробництва молока та гарного добробуту молочних корів, для підтримки здоров’я вимені корів у стаді. Порушення гігієни утримання корів, що призводить до забруднення вим’я, створює ризик маститу. Крім того, брудна та волога шерсть тварини, втрачає частину своєї ізоляційної здатності, що призводить до труднощів з терморегуляцією. Мета полягає у тому, щоб дослідити наявність брудної худоби на тваринницькій фермі а також оцінити щодо причин бруду та ключових факторів утримувати тварин у чистоті.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4266
Розташовується у зібраннях:Пушкар Тетяна Дмитріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пушкар Т..pdf630,15 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.