DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4267
Назва: ГІГІЄНА ДОЇННЯ КОРІВ
Автори: Передеренко О., Пушкар Т. Д.
Теми: гігієна доїння, корови, безпека харчових продуктів, захист здоров'я тварин
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.09:614.9:637.11 Передеренко О., Пушкар Т. Д. Гігієна доїння корів. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 245-247.
Короткий огляд (реферат): На даний час, через зростання екологічних проблем і зростання бактеріальних і вірусних захворювань, заходи безпеки харчових продуктів для захисту здоров'я тварин стали незамінними. Захист здоров’я тварин залежить від здорових умов навколишнього середовища та належних гігієнічних і дезінфекційних санітарних заходів. Європейський Союз підкреслює його важливість. Термін «безпека харчових продуктів від ферми до столу» визначається як комплекс заходів, вжитих для усунення фізичної, хімічної, біологічної та всіх видів шкоди, яка може бути присутня у харчових продуктах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4267
Розташовується у зібраннях:Пушкар Тетяна Дмитріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пушкар Т. Д..pdf610,36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.