DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4201
Назва: ПРИВ’ЯЗНЕ УТРИМАННЯ ТА ДОЇННЯ КОРІВ У МОЛОЧНОМУ БЛОЦІ
Автори: Котенко М., Пушкар Т. Д.
Теми: прив’язне утримання, доїння корів, молочні блоки
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.083.32: 637.11 Котенко М., Пушкар Т. Д. Прив’язне утримання та доїння корів у молочному блоці. Біоінтенсивні та SMART-технології у тваринництві: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 29-30 червня 2023 р.) / ОДАУ. Одеса, 2023. С. 61-62.
Короткий огляд (реферат): Реконструкція тваринницьких приміщень повинна передбачити велику потужність підприємств з виробництва та використання сучасних ефективних технологій, продуктивності праці, раціонального використання молока, та підвищення генетичних запитів корів і поживної цінності кормів. Доїння корів в умовах промислової технології продовжує залишатися однією з самих трудомістких операцій. При безприв’язному утриманні худоби, витрати праці на доїння значно менші, ніж на прив’язі та доїнні в стійлах у відра або молокопровід. Ці переваги полягають в більшій спеціалізації працівників і кращих умовах праці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4201
Розташовується у зібраннях:Пушкар Тетяна Дмитріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пушкар.pdf396,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.