DSpace logo

Різничук Ігор Федорович Головна зібрання

Logo

Огляд
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 26
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024УДОСКОНАЛЕННЯ ІСНУЮЧИХ ТА РОЗРОБКА НОВИХ РЕЦЕПТІВ КОРМОВИХ СУМІШЕЙ ДЛЯ ТЕЛЯТ ДО 6-МІСЯЦІВРізничук І., Ємець З., Ніколенко І., Кишлали О., Мажиловська К.; Riznychuk I., Yemets Z., Nikolenko I., Kishlaly O., Mazhylovska K.
2023УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПОВНОРАЦІОННИХ КОМБІКОРМІВ ДЛЯ ПЕРЕПЕЛІВ ВІКОМ 6 ТИЖНІВ І СТАРШІ У ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ РІЗНИЧУК І.Ф. ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІБаламуш С., Різничук І.
2024ВПЛИВ КОНЦЕНТРАЦІЇ ЛІЗИНУ ТА СПІВВІДНОШЕННЯ МЕТІОНІНУ І ТРЕОНІНУ В СКЛАДІ КОРМІВ РАЦІОНУ НА ПРОДУКТИВНІ ЯКОСТІ ПЕРЕПЕЛІВ У ВІЦІ 1-4 ТИЖНІВРізничук І. Ф., Гарбар А. В.
2024УДОСКОНАЛЕННЯ ІСНУЮЧИХ ТА РОЗРОБКА НОВИХ РЕЦЕПТІВ КОРМОВИХ СУМІШЕЙ ДЛЯ ТЕЛЯТ ДО 6- МІСЯЦІВРізничук І. Ф., Ємець З. В., Ніколенко І. В., Кишлали О. К., Мажиловська К. Р.
2023ОСНОВНІ ВИМОГИ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ КОРМОВИХ МАТЕРІАЛІВ РОСЛИННОГО, ТВАРИННОГО ТА МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ, ЯКІ ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ ДЛЯ ГОДІВЛІ ТВАРИН У ПРОЦЕСІ ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВАРізничук І., Ніколенко І., Кишлали О., Мажиловська К., Гарбар А.; Riznychuk I., Nikolenko I., Kyshlaly O., Mazhylovska K., Harbar A.
2023ТЕХНОЛОГІЯ ВІДТВОРЕННЯ СОБАК - ОСНОВНІ ЕЛЕМЕНТИ, ДОЦІЛЬНІСТЬ ЇХ УДОСКОНАЛЕННЯТкачук Д. О., Різничук І. Ф.
2023ОСНОВНІ ВИМОГИ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ КОРМОВИХ МАТЕРІАЛІВ РОСЛИННОГО, ТВАРИННОГО ТА МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ, ЯКІ ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ ДЛЯ ОРГАНІЧНОЇ ГОДІВЛІ ТВАРИНРізничук І. Ф., Ніколенко І. В., Кишлали О. К., Мажиловська К. Р., Гарбар А. В.
2023ГЕНЕЗИС ПОРУШЕННЯ ВІДТВОРНОЇ ФУНКЦІЇ СОБАК – ФОРМИ, ОСОБЛИВОСТІ ПРОЯВУКахновець М. П., Різничук І. Ф.
2023ПРОГРАМА ГОДІВЛІ КОРІВ ЗА ПЕРІОДАМИ ВИРОБНИЧОГО ЦИКЛУРізничук І. Ф., Ніколенко І. В., Кишлали О. К., Мажиловська К. Р., Гарбар А. В.
2023ОСОБЛИВОСТІ ВИЗНАЧЕННЯ РІВНЯ ГОДІВЛІ РІЗНИХ ВИРОБНИЧИХ ГРУП ПЕРЕПЕЛІВ ЗА СПІВВІДНОШЕННЯМ СИРОГО ПРОТЕЇНУ І ЛІЗИНУ ДО ОБМІННОЇ ЕНЕРГІЇРізничук І. Ф., Гарбар А. В.
2020ECONOMIC EFFICIENCY OF COMPLETE FEED PRODUCTION PROVIDED THE USE OF PROTEIN AND VITAMIN SUPPLEMENTS FOR BROILER CHICKENS AGED 1-3 WEEKS 5%Riznychuk I. F., Kyshlaly O. K.
2023ОСОБЛИВОСТІ ВИЗНАЧЕННЯ РІВНЯ ГОДІВЛІ РІЗНИХ ВИРОБНИЧИХ ГРУП ПЕРЕПЕЛІВ ЗА СПІВВІДНОШЕННЯМ СИРОГО ПРОТЕЇНУ І ЛІЗИНУ ДО ОБМІННОЇ ЕНЕРГІЇРізничук І., Гарбар А.; Riznychuk I., Harbar A.
2023ПРОГРАМА ГОДІВЛІ КОРІВ ЗА ПЕРІОДАМИ ВИРОБНИЧОГО ЦИКЛУРізничук І., Ніколенко І., Кишлали О., Мажиловська К., Гарбар А.; Riznychuk І., Nikolenko І., Kyshlaly О., Mazhylovska К., Harbar А.
2022ПОТРЕБА ПЕРЕПЕЛІВ У АМІНОКИСЛОТАХРізничук І. Ф., Гарбар А. В.
2022ОБҐРУНТУВАННЯ НОРМ ГОДІВЛІ ПЕРЕПЕЛІВ ЗА ВМІСТОМ ЛІЗИНУ, МЕТІОНІНУ ТА ТРЕОНІНУРізничук І., Гарбар А.; Riznychuk І., Harbar А.
2022ОСНОВНІ ВИМОГИ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ КОРМОВИХ МАТЕРІАЛІВ МІНЕРАЛЬНОГО ПОХОДЖЕННЯ ТА КОРМОВИХ ДОБАВОК, ЯКІ ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ ДЛЯ ГОДІВЛІ ТВАРИН У ПРОЦЕСІ ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВАРізничук І., Кишлали О., Мажиловська К., Гурко Є., Гарбар А.; Riznychuk I., Kyshlaly O., Mazhylovska K., Hurko Ye., Harbar A.
2022ОСОБЛИВОСТІ ПРОТЕЇНОВОГО ЖИВЛЕННЯ ПЕРЕПЕЛІВРізничук І., Безалтична О., Гарбар А.; Riznychuk I., Bezaltychna O., Harbar A.
2022ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО ВИРОБНИЦТВА ОРГАНІЧНИХ КОРМІВРізничук І., Кишлали О., Мажиловська К., Гурко Є., Гарбар А.; Riznychuk I., Kyshlaly O., Mazhylovska K., Hurko Ye., Harbar A.
2021ОСНОВИ НОРМОВАНОЇ ОРГАНІЧНОЇ ГОДІВЛІ ТВАРИНРізничук І., Кишлали О., Мажиловська К., Гурко Є.; Riznychuk I., Kyshlaly О. , Mazhylovska K. , Hurko Ye.
2021ECONOMIC EFFICIENCY OF COMPLETE FEED PRODUCTION PROVIDED THE USE OF PROTEIN AND VITAMIN SUPPLEMENTS FOR BROILER CHICKENS AGED 4-5 WEEKS 5 %Riznychuk I., Kyshlaly O., Mazhylovska K.
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 26