DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4828
Назва: УДОСКОНАЛЕННЯ ІСНУЮЧИХ ТА РОЗРОБКА НОВИХ РЕЦЕПТІВ КОРМОВИХ СУМІШЕЙ ДЛЯ ТЕЛЯТ ДО 6- МІСЯЦІВ
Автори: Різничук І. Ф., Ємець З. В., Ніколенко І. В., Кишлали О. К., Мажиловська К. Р.
Теми: телята, комбікорми-концентрати, схема годівлі телят
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 636.2.464.086 Різничук І. Ф., Ємець З. В., Ніколенко І. В., Кишлали О. К., Мажиловська К. Р. Удосконалення існуючих та розробка нових рецептів кормових сумішей для телят до 6- місяців. Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва: мат-ли III Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 06-07 червня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 97-99.
Короткий огляд (реферат): Вирощування здорових телят є одним із найважливіших факторів, що визначає рентабельність молочного скотарства. Традиційна система вирощування ремонтного молодняку великої рогатої худоби має суттєві недоліки, що стримують їх ріст, розвиток, впливають на подальшу молочну продуктивність: надмірно тривалий молочний період, перевитрата молочних кормів, обмежене згодовування комбікормів-концентратів, затримка періоду становлення жуйного типу травлення. Запропоновано проводити диференціацію комбікормів-концентратів для телят віком до 6 місяців: на комбікорми-концентрати для телят віком від 1 до 3 місяців, комбікорми-концентрати для телят віком від 3 до 6 місяців.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4828
Розташовується у зібраннях:Різничук Ігор Федорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Різничук І. Ф. та ін..pdf429,36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.