DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4996
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ГОДІВЛІ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ МОЛОЧНОГО НАПРЯМКУ ПРОДУКТИВНОСТІ ЗА СИСТЕМОЮ ОСНОВНИХ РАЦІОНІВ
Автори: Різничук І., Ніколенко І., Кишлали О., Мажиловська К., Гарбар А.
Теми: годівля, велика рогата худоба, молочний напрямок, продуктивність, раціони
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 636.22/.28084 Різничук І., Ніколенко І., Кишлали О., Мажиловська К., Гарбар А. Особливості годівлі великої рогатої худоби молочного напрямку продуктивності за системою основних раціонів. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти : зб. мат-лів IV Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців, 24-25 жовтня 2024 р. Одеса : ОДАУ, 2024. С. 131-133.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано проводити годівлю великої рогатої худоби за системою основних раціонів, що складаються із свіжих або консервованих вегетативних кормових матеріалів, та мінеральних кормів, які забезпечують потребу тварин на підтримання життєвих функцій та одержання відповідного рівня молочної продуктивності. Сучасний період розвитку молочного скотарства України базується на відкриттях щодо забезпечення потреби тварин в енергії, поживних та біологічно активних елементах живлення, впровадженні нових способів заготівлі, зберігання та раціонального використання кормів. Матеріалом досліджень був технологічний процес годівлі великої рогатої худоби молочного напрямку продуктивності за системою основних раціонів. Методи досліджень – загальноприйняті зоотехнічні, технологічні, аналітичні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4996
Розташовується у зібраннях:Різничук Ігор Федорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Особливості годівлі .pdf516,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.