DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4270
Назва: ТЕХНОЛОГІЯ ВІДТВОРЕННЯ СОБАК - ОСНОВНІ ЕЛЕМЕНТИ, ДОЦІЛЬНІСТЬ ЇХ УДОСКОНАЛЕННЯ
Автори: Ткачук Д. О., Різничук І. Ф.
Теми: технологія відтворення собак, німецька вівчарка, собаківництво
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 636.7.082 Ткачук Д. О., Різничук І. Ф. Технологія відтворення собак - основні елементи, доцільність їх удосконалення. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 263-266.
Короткий огляд (реферат): Німецька вівчарка – це собака, яка має видатну красу, гармонійну конструкцію та енергетичний стан. її природна витривалість та можливість адаптуватися до будь-яких умов роблять її відмінною для утримання як у квартирі, так і в первинному будинку або в розпліднику. Ця порода має чудовий характер, високі інтелектуальні здібності та велику дисциплінованість. Представники цієї породи добре розуміють настрій свого господаря, легко адаптуються до їх звичок та вимог. Мета досліджень - обґрунтувати важливість та необхідність покращення методів відтворення собак породи німецька вівчарка.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4270
Розташовується у зібраннях:Різничук Ігор Федорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія відтворення собак.pdf652,44 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.