DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4206
Назва: ПРОГРАМА ГОДІВЛІ КОРІВ ЗА ПЕРІОДАМИ ВИРОБНИЧОГО ЦИКЛУ
Автори: Різничук І. Ф., Ніколенко І. В., Кишлали О. К., Мажиловська К. Р., Гарбар А. В.
Теми: дійні корови, комбікорми-концентрати, надій молока
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 636.2.084 Різничук І., Ніколенко І., Кишлали О., Мажиловська К., Гарбар А. Програма годівлі корів за періодами виробничого циклу. Біоінтенсивні та SMART-технології у тваринництві: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 29-30 червня 2023 р.) / ОДАУ. Одеса, 2023. С. 89-93.
Короткий огляд (реферат): Зазначається, що на сучасному етапі розвитку молочного скотарства, діюча система годівлі корів не в повній мірі відповідає вимогам інтенсивного виробництва молока та потребує суттєвого удосконалення з урахуванням сучасних підходів щодо організації нормованої годівлі та використання кормів. У відповідності до попередньо проведених досліджень встановлено, що раціон годівлі дійних корів з добовим надоєм молока – 10 кг при стандартному вмісті жиру і білка, до складу якого включено максимальну кількість об’ємистих кормів та необхідну норму мінеральних добавок кальцію, фосфору, магнію та натрію, є базовим при використанні вітчизняних норм годівлі повновікових корів живою масою 500-700 кг. Метою дослідження було розроблення програми годівлі корів за періодами виробничого циклу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4206
Розташовується у зібраннях:Різничук Ігор Федорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Різничук І., Ніколенко І.....pdf921,05 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.