Перегляд зібрання за групою - Автори Koreneva, Zh.
Результати від 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2013 | Influence of a flour from bones, meat and a feather on indexes of quality of products of poultry farming | Koreneva, Zh.; Коренева, Ж.Б.; Hostrik, V.; Гострик, В.М.; Кrikyn, V.; Крикун, В.М. |
2010 | ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНІ ВИМОГИ ПРИ ВИГОТОВЛЕННІ КІСТКОВОГО БОРОШНА НА ПОТОЧНІЙ ЛІНІЇ Я8-ФОБ | Гострик, В.М.; Hostrik, V.; Коренєва, Ж.Б.; Koreneva, Zh. |
2009 | ВПЛИВ ДОБАВКИ, ВИГОТОВЛЕНОЇ З ВІДХОДІВ М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ, НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ М’ЯСА КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ | Коренєва, Ж.Б.; Koreneva, Zh.; Гострик, В.М.; Hostrik, V. |
2009 | ВПЛИВ ДОМІШКИ З ВІДХОДІВ ПТАХОПЕРЕ РОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ | Коренєва, Ж.Б.; Гострик, В.М.; Коренева, Ж.Б.; Гострик, В.М.; Koreneva, Zh.; Hostrik, V. |
2015 | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ М'ЯСО-КІСТКОВО-ПІР’ЯНОГО БОРОШНА НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ М’ЯСА КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ | Коренєва, Ж.Б.; Коренева, Ж.Б.; Koreneva, Zh.; Крикун, В.М.; Крикун, В.Н.; Кrikyn, V.; Бондаренко, В.С.; Bondarenko, V. |
2014 | ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ТА МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ЗАБРУДНЕННЯ М'ЯСА ПТИЦІ | Коренєва, Ж.Б.; Коренева, Ж.Б.; Koreneva, Zh.; Сафронова, Л.Л.; Safronova, L.; Крикун, В.М.; Крикун, В.Н.; Кrikyn, V. |