DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1485
Назва: ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ТА МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ЗАБРУДНЕННЯ М'ЯСА ПТИЦІ
Інші назви: Исследование качественных показателей и микробиологического загрязнения мяса птицы.
Study of quality indicators and microbiological contamination of poultry meat
Автори: Коренєва, Ж.Б.
Коренева, Ж.Б.
Koreneva, Zh.
Сафронова, Л.Л.
Safronova, L.
Крикун, В.М.
Крикун, В.Н.
Кrikyn, V.
Теми: Ветеринарія
курчата - бройлери, лінії Я8-ФОБ
цыплята-бройлеры, линии Я8-ФОБ
chickens-broilers, lines of YA8 -FOB
Дата публікації: 2014
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.52/. 58.085.16 Коренєва Ж. Б. Дослідження якісних показників та мікробіологічного забруднення м'яса птиці / Ж. Б. Коренєва, Л. Л. Сафронова, В. М. Крикун // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2014. - Вип.72: Ветеринарні науки. - С.32-39.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена вивченню впливу м’ясо-кістково-пір’яного борошна (МКПБ) на організм курчат-бройлерів. Доведено позитивний вплив на показники якості продукції.
Статья посвящена изучению влияния мясо-костно-перьевой муки (МКПБ) на организм цыплят-бройлеров. Доказано положительное влияние на показатели качества продукции
The data obtained demonstrate the positive impact of ICMP on the body of chickens-broilers and quality of the products
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1485
Розташовується у зібраннях:Коренєва Жанна Борисівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коренева_2014_72_9.pdf584,27 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.