DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1491
Назва: Influence of a flour from bones, meat and a feather on indexes of quality of products of poultry farming
Інші назви: Вплив м'ясо-кістково-пір’яного борошна на показники якості продукції птахівництва
Влияние мясо-костно-перьевой муки на показатели качества продукции птицеводства
Автори: Koreneva, Zh.
Коренева, Ж.Б.
Hostrik, V.
Гострик, В.М.
Кrikyn, V.
Крикун, В.М.
Теми: Птахівництво, годівля
chickens-broilers, lines of YA8-FOB.
курчата - бройлери, лінії Я8-ФОБ
цыплята-бройлеры, линии Я8-ФОБ
Дата публікації: 2013
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: UDК: 636.52/. 58.085.16 Koreneva Zh. Influence of a flour from bones, meat and a feather on indexes of quality of products of poultry farming / Zh. Koreneva, V. Hostrik, V.Кrikyn // Аграрний вісник Причорномор`я: зб.наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2013. - Вип.68: Ветеринарні науки. - С.142-145.
Короткий огляд (реферат): The article shows the positive impact of flour of bones , meat and feathers on broilers organism.
Стаття присвячена вивченню впливу м’ясо-кістково-пір’яного борошна (МКПБ) на організм курчат-бройлерів. Доведено позитивний вплив на показники якості продукції.
Статья посвящена изучению влияния мясо-костно-перьевой муки (МКПБ) на организм цыплят-бройлеров. Доказано положительное влияние на показатели качества продукции.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1491
Розташовується у зібраннях:Коренєва Жанна Борисівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avpvet_2013_68_28.pdf372,41 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.