DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/359
Назва: ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНІ ВИМОГИ ПРИ ВИГОТОВЛЕННІ КІСТКОВОГО БОРОШНА НА ПОТОЧНІЙ ЛІНІЇ Я8-ФОБ
Інші назви: Veterinary-sanitary requirements at the production of bone flour on the continuous-action lines of YA-FOB
Автори: Гострик, В.М.
Hostrik, V.
Коренєва, Ж.Б.
Koreneva, Zh.
Теми: Ветеринарно-санітарна експертиза
кісткове борошно, лінії Я8-ФОБ.
костная мука, линии Я8-ФОБ
bone flour, lines of YA-FOB
Дата публікації: 2010
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №56
Бібліографічний опис: УДК 636.52/. 58.085.16 Гострик, В. М. Ветеринарно-санітарні вимоги при виготовленні кісткового борошна на поточній лінії Я8-ФОБ / В. М. Гострик, Ж. Б. Коренєва // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наук. праць. - Одеса : ОДАУ, 2010. - Вип.56 : Ветеринарні науки. - С.25-29.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена вивченню питання якості кісткового борошна, що отримується при традиційній технології та на безперервно діючих лініях Я8-ФОБ.
Статья посвящена изучению вопроса качества костной муки получаемой при традиционной технологии в горизонтально-вакуумных котлах и на непрерывно действующих линиях Я8-ФОБ
The article is devoted the study of question of quality of bone flour at traditional technology in horizontal-vacuum caldrons and on the continuous-action lines of YA8-FOB
Опис: The article is devoted the study of question of quality of bone flour at traditional technology in horizontal-vacuum caldrons and on the continuous-action lines of YA8-FOB
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/359
Розташовується у зібраннях:Гострик В.М.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gostrik.pdf138,62 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.