DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/854
Назва: ВПЛИВ ДОМІШКИ З ВІДХОДІВ ПТАХОПЕРЕ РОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ
Інші назви: Влияние добавки с отходов птицеперерабатывающих предприятий на продуктивность цыплят-бройлеров
Influence upon production by chickens-broilers of additive which was made from meat, bones and fuzz of the bird’s
Автори: Коренєва, Ж.Б.
Гострик, В.М.
Коренева, Ж.Б.
Гострик, В.М.
Koreneva, Zh.
Hostrik, V.
Теми: Ветеринарія
курчата, продуктивність
Дата публікації: 2009
Видавництво: Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія "Ветеринарна медицина": науково-методичний журнал. - 2009. - N6.
Бібліографічний опис: УДК 636.52/58.085.16 Коренєва, Ж. Б. Вплив домішки з відходів птахопереробних підприємств на продуктивність курчат-бройлерів: научное издание / Ж. Б. Коренєва, В. М. Гострик // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія "Ветеринарна медицина" : науково-методичний журнал. - 2009. - N6. - С. 68-69.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена вивченню впливу м’ясо-кістково-пір’яного борошна(МКПБ) на організм курчат-бройлерів. Доведено позитивний вплив на продуктивність.
Статья посвящена изучению влияния мясо-костно-перьевой муки на организм цыплят-бройлеров. Доказано положительное влияние на продуктивность цыплят-бройлеров.
The article is dedicated to study of the influence of flour of the meat, bones and fuzz on chickens-broilers. It is Proved her positive influencе.
Опис: The article is dedicated to study of the influence of flour of the meat, bones and fuzz on chickens-broilers. It is Proved her positive influencе.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/854
Розташовується у зібраннях:Коренєва Жанна Борисівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
09kzbpkb.pdf149,91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.