�������@Mail.ru
DSpace About DSpace Software
 

Library ODAU >
ПРАЦІ ВЧЕНИХ ОДАУ >
Коренєва Жанна Борисівна >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/1051

Название: ВПЛИВ ДОБАВКИ, ВИГОТОВЛЕНОЇ З ВІДХОДІВ М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ, НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ М’ЯСА КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ
Другие названия: Влияние добавки, приготовленной из отходов мясоперерабатывающих предприятий, на продуктивность и качество мяса цыплят-бройлеров
Meat quality and production of poultry chickens raised on the ration enriched of products of meat reprocessor
Авторы: Коренєва, Ж.Б.
Коренева, Ж.Б.
Koreneva, Zh.
Гострик, В.М.
Hostrik, V.
Ключевые слова: Птахівництво, годівля
кури, якість м’яса, кісткове борошно, продуктивність
куры, качество мяса, костная мука, производительность
bone flour, chicken organism, muscle part, qualitative characteristics
Issue Date: 2009
Издатель: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №47
Библиографическое описание: ББК П68-45; УДК 636.52/. 58.085.16 Коренєва, Ж. Б. Вплив добавки, виготовленої з відходів м’ясопереробних підприємств, на продуктивність та якість м’яса курчат-бройлерів / Ж. Б. Коренєва, В. М. Гострик / Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць /ОДАУ. - Одеса, 2009. – Вип.47.
Аннотация: Стаття присвячена вивченню впливу кісткового борошна (КБ) на організм курчат-бройлерів. Доведено позитивний вплив КБ на якість м’яса та підвищення продуктивності.
Статья посвящена изучению влияния костной муки на организм цыплят-бройлеров. Доказано положительное влияние костной муки на качество мяса и повышение продуктивности.
The influence of bone flour on chicken organism is investigated. Increase weight on 2,25 - 3,17%, a qualitative characteristics of poultry carcasses, of muscle part on 6,52 - 11,86% and a quality of edible part on 7,83 - 8,75% are determined.
Описание: The influence of bone flour on chicken organism is investigated. Increase weight on 2,25 - 3,17%, a qualitative characteristics of poultry carcasses, of muscle part on 6,52 - 11,86% and a quality of edible part on 7,83 - 8,75% are determined.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1051
Appears in Collections:Коренєва Жанна Борисівна

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ВПЛИВ ДОБАВКИ.doc73,5 kBMicrosoft WordView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback