DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/916
Назва: СУЧАСНИЙ НАПРЯМОК ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ СИРОВИНИ І ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА В УКРАЇНІ
Інші назви: Современное направление повышения качества и безопасности сырья и продукции животноводства на Украине
Modern direction of increase of quality and safety of raw material and products of stock-raising in Ukraine
Автори: Ковбасенко, В.М.
Kovbasenko, V.
Теми: Ветеринарія
сировина, продукція тваринництва, якість, безпека
Дата публікації: 2008
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я
Бібліографічний опис: УДК 619:614.31:637.523:338 Ковбасенко, В. М. Сучасний напрямок підвищення якості та безпеки сировини і продукції тваринництва в Україні / В. М. Ковбасенко // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.42, Ч.1 : Ветеринарні науки. - С.99-103.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що певна кількість м’яса і м’ясопродуктів, що реалізуються, не відповідає вимогам якості та безпеки і являє потенційне джерело харчових захворювань людини. Запропонована науково обґрунтована система виробництва продукції тваринництва з контролем на всіх ступенях, за Європейською формулою – від ферми до столу.
Установлено, что определенное количество мяса и мясопродуктов, которые реализуются, не отвечает требованиям качества и безопасности, и представляет потенциальный источник пищевых заболеваний человека. Предложена научно обоснованная система производства продукции животноводства с контролем на всех ступенях, по Европейской формуле – от фермы к столу.
It is set that the certain amount of meat and meat product which will be realized does not respond to request quality and safety and represents the potential source of food diseases of man. The system of production of goods of stock-raising with the control on all degrees is offered scientifically, after the European formula – from a farm to the table.
Опис: It is set that the certain amount of meat and meat product which will be realized does not respond to request quality and safety and represents the potential source of food diseases of man. The system of production of goods of stock-raising with the control on all degrees is offered scientifically, after the European formula – from a farm to the table.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/916
Розташовується у зібраннях:Ковбасенко Володимир Мусійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ковбасенко.pdf367,34 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.