DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/916
Title: СУЧАСНИЙ НАПРЯМОК ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ СИРОВИНИ І ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА В УКРАЇНІ
Other Titles: Современное направление повышения качества и безопасности сырья и продукции животноводства на Украине
Modern direction of increase of quality and safety of raw material and products of stock-raising in Ukraine
Authors: Ковбасенко, В.М.
Kovbasenko, V.
Keywords: Ветеринарія
сировина, продукція тваринництва, якість, безпека
Issue Date: 2008
Publisher: Аграрний вісник Причорномор'я
Citation: УДК 619:614.31:637.523:338 Ковбасенко, В. М. Сучасний напрямок підвищення якості та безпеки сировини і продукції тваринництва в Україні / В. М. Ковбасенко // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.42, Ч.1 : Ветеринарні науки. - С.99-103.
Abstract: Встановлено, що певна кількість м’яса і м’ясопродуктів, що реалізуються, не відповідає вимогам якості та безпеки і являє потенційне джерело харчових захворювань людини. Запропонована науково обґрунтована система виробництва продукції тваринництва з контролем на всіх ступенях, за Європейською формулою – від ферми до столу.
Установлено, что определенное количество мяса и мясопродуктов, которые реализуются, не отвечает требованиям качества и безопасности, и представляет потенциальный источник пищевых заболеваний человека. Предложена научно обоснованная система производства продукции животноводства с контролем на всех ступенях, по Европейской формуле – от фермы к столу.
It is set that the certain amount of meat and meat product which will be realized does not respond to request quality and safety and represents the potential source of food diseases of man. The system of production of goods of stock-raising with the control on all degrees is offered scientifically, after the European formula – from a farm to the table.
Description: It is set that the certain amount of meat and meat product which will be realized does not respond to request quality and safety and represents the potential source of food diseases of man. The system of production of goods of stock-raising with the control on all degrees is offered scientifically, after the European formula – from a farm to the table.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/916
Appears in Collections:Ковбасенко Володимир Мусійович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ковбасенко.pdf367,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.