Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/916
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковбасенко, В.М. | - |
dc.contributor.author | Kovbasenko, V. | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-26T05:56:30Z | - |
dc.date.available | 2016-05-26T05:56:30Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | УДК 619:614.31:637.523:338 Ковбасенко, В. М. Сучасний напрямок підвищення якості та безпеки сировини і продукції тваринництва в Україні / В. М. Ковбасенко // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.42, Ч.1 : Ветеринарні науки. - С.99-103. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/916 | - |
dc.description | It is set that the certain amount of meat and meat product which will be realized does not respond to request quality and safety and represents the potential source of food diseases of man. The system of production of goods of stock-raising with the control on all degrees is offered scientifically, after the European formula – from a farm to the table. | ru |
dc.description.abstract | Встановлено, що певна кількість м’яса і м’ясопродуктів, що реалізуються, не відповідає вимогам якості та безпеки і являє потенційне джерело харчових захворювань людини. Запропонована науково обґрунтована система виробництва продукції тваринництва з контролем на всіх ступенях, за Європейською формулою – від ферми до столу. | ru |
dc.description.abstract | Установлено, что определенное количество мяса и мясопродуктов, которые реализуются, не отвечает требованиям качества и безопасности, и представляет потенциальный источник пищевых заболеваний человека. Предложена научно обоснованная система производства продукции животноводства с контролем на всех ступенях, по Европейской формуле – от фермы к столу. | ru |
dc.description.abstract | It is set that the certain amount of meat and meat product which will be realized does not respond to request quality and safety and represents the potential source of food diseases of man. The system of production of goods of stock-raising with the control on all degrees is offered scientifically, after the European formula – from a farm to the table. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Аграрний вісник Причорномор'я | ru |
dc.subject | Ветеринарія | ru |
dc.subject | сировина, продукція тваринництва, якість, безпека | ru |
dc.title | СУЧАСНИЙ НАПРЯМОК ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ СИРОВИНИ І ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА В УКРАЇНІ | ru |
dc.title.alternative | Современное направление повышения качества и безопасности сырья и продукции животноводства на Украине | ru |
dc.title.alternative | Modern direction of increase of quality and safety of raw material and products of stock-raising in Ukraine | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Ковбасенко Володимир Мусійович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ковбасенко.pdf | 367,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.