�������@Mail.ru
DSpace About DSpace Software
 

Library ODAU >
ПРАЦІ ВЧЕНИХ ОДАУ >
Ковбасенко Володимир Мусійович >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/916

Название: СУЧАСНИЙ НАПРЯМОК ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ СИРОВИНИ І ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА В УКРАЇНІ
Другие названия: Современное направление повышения качества и безопасности сырья и продукции животноводства на Украине
Modern direction of increase of quality and safety of raw material and products of stock-raising in Ukraine
Авторы: Ковбасенко, В.М.
Kovbasenko, V.
Ключевые слова: Ветеринарія
сировина, продукція тваринництва, якість, безпека
Issue Date: 2008
Издатель: Аграрний вісник Причорномор'я
Библиографическое описание: УДК 619:614.31:637.523:338, ББК П817.3,ОГАУ,ОДАУ Ковбасенко, В. М. Сучасний напрямок підвищення якості та безпеки сировини і продукції тваринництва в Україні [Текст] / В. М. Ковбасенко // Аграрний вісник Причорномор'я : Збірник наукових праць. - Одеса, 2008. - Вип.42, Ч.1 : Ветеринарні науки. Присв. проф.В.М. Жеденову. - С.99-103.
Аннотация: Встановлено, що певна кількість м’яса і м’ясопродуктів, що реалізуються, не відповідає вимогам якості та безпеки і являє потенційне джерело харчових захворювань людини. Запропонована науково обґрунтована система виробництва продукції тваринництва з контролем на всіх ступенях, за Європейською формулою – від ферми до столу.
Установлено, что определенное количество мяса и мясопродуктов, которые реализуются, не отвечает требованиям качества и безопасности, и представляет потенциальный источник пищевых заболеваний человека. Предложена научно обоснованная система производства продукции животноводства с контролем на всех ступенях, по Европейской формуле – от фермы к столу.
It is set that the certain amount of meat and meat product which will be realized does not respond to request quality and safety and represents the potential source of food diseases of man. The system of production of goods of stock-raising with the control on all degrees is offered scientifically, after the European formula – from a farm to the table.
Описание: It is set that the certain amount of meat and meat product which will be realized does not respond to request quality and safety and represents the potential source of food diseases of man. The system of production of goods of stock-raising with the control on all degrees is offered scientifically, after the European formula – from a farm to the table.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/916
Appears in Collections:Ковбасенко Володимир Мусійович

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Ковбасенко.docx18,22 kBMicrosoft Word XMLView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback