DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5216
Назва: ДОСЛІДЖЕННЯ СТУПЕНЯ СВІЖОСТІ ПРІСНОВОДНОЇ РИБИ РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЕЛЬНОЇ МЕРЕЖІ М. ОДЕСИ
Автори: Рожкова О. О., Півень О. Т.
Теми: ступінь свіжості, прісноводна риба, роздрібна торгівля, м. Одеса
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.09:614.31:639.3(477.74-20) Рожкова О. О., Півень О. Т. Дослідження ступеня свіжості прісноводної риби роздрібної торгівельної мережі м. Одеси. Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, 17–18 жовтня, 2024 р. / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 213-215.
Короткий огляд (реферат): Одеська область характеризується різноманітністю риби як прісноводної, так і морської. Це пов’язано із великою кількістю штучних та природних водойм. Риба є цінним харчовим продуктом, багатим на білки, жири, мінеральні речовини, вітаміни, будучи при цьому дієтичним продуктом, який обирає частина споживачів, що дотримується здорового харчування. Однак, водночас вона є й своєрідним індикатором стану навколишнього середовища. Якість і безпечність її напряму пов’язані із вмістом ксенобітичних речовин (пестициди, радіонукліди тощо) у повітрі, грунтах, воді. Окрім того, високий вміст у рибі води обумовлює її швидкопсуваність. Метою роботи було провести моніторинг ступеня свіжості прісноводної риби, яка реалізується на агропродовольчих ринках м. Одеси.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5216
Розташовується у зібраннях:Півень Ольга Тарасовна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рожкова О. О., Півень О. Т. .pdf623,46 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.