DSpace logo

Півень Ольга Тарасовна Головна зібрання

Logo

Огляд
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 27
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023МОНІТОРИНГ ОКРЕМИХ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ СИРУ КИСЛОМОЛОЧНОГО, ЩО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ НА АГРОПРОДОВОЛЬЧИХ РИНКАХ М. ОДЕСИУрсакі О. О., Півень О. Т.
2023МОНІТОРИНГ СТУПЕНЯ СВІЖОСТІ БАРАНИНИ, ЩО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ НА АГРОПРОДОВОЛЬЧОМУ РИНКУ «ПІВДЕННИЙ» М. ОДЕСИСтепанова Є. В., Півень О. Т.
2023МОНІТОРИНГ ЯКОСТІ МОЛОКА КОРОВ’ЯЧОГО, ЩО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ НА АГРОПРОМИСЛОВОМУ РИНКУ М. ГАЙСИНА ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІПівень О. Т., Барченко О. С.
2023МОНІТОРИНГ ВМІСТУ НІТРАТІВ У ОВОЧАХ,ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ НА АГРОПРОДОВОЛЬЧОМУ РИНКУ «ПІВДЕННИЙ» МІСТА ОДЕСИІвенко Т. С., Півень О. Т.
2023MONITORING OF THE DETECTION OF SHEEP INFECTION BY HELMINTOSES IN THE SOUTHERN BORDER REGIONS OF THE BOLGRAD DISTRICT, THE ODESSA REGIONPiven О.; Півень О.
2023CURRENT ASPECTS OF THE PROBLEM OF TRICHINELLOSIS IN UKRAINE AND THE WORLD: OVERVIEWPiven O.; Півень О.
2022MONITORING OF SEPARATED QUALITY INDICATORS OF HERRING IN THE COMMERCIAL NETWORK OF ODESSAPiven О.; Півень О.
2021МІКРОСТРУКТУРНИЙ АНАЛІЗ ВОЛОГИХ КОРМІВ ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА ДЛЯ СОБАКНовіков Л. С., Півень О.Т.,
2021МОНІТОРИНГ ОКРЕМИХ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ПОЛІФЛОРНОГО МЕДУ, ЩО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ У ТОРГІВЕЛЬНІЙ МЕРЕЖІ М. ОДЕСИМусіч Є.І., Юров К.І., Півень О.Т.
2021MONITORING OF SEPARATED QUALITY INDICATORS OF NATURAL POLYFLORAL HONEY OF ODESSA TRADE NETWORKPiven O.; Півень О.; Пивень О.
2020АНАЛІЗ ПОЖИВНОЇ ТА ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ ВОЛОГИХ КОРМІВ ДЛЯ КОТІВМакаренко В., Півень О.,
2020МОНІТОРИНГ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ БДЖОЛИНОГО МЕДУ РІЗНОГО БОТАНІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ, ЩО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ У М. ХЕРСОНІПівень О., Мусієнко І.
2021HYGIENIC EVALUATION OF THE CHICKEN MEAT THAT IS SOLD IN ODESSA DISTRIBUTIND FACILITIESPiven O.; Півень О.; Пивень О.
2020Contmination of heavy metals and radionuclides in the honey with different production originPiven, O.T., Khimych, M.S., Salata, V.Z., Gutyj, B.V., Naidich, O.V., Skrypka, H.A., Коreneva, Z.B., Dvylyuk, I.V., Gorobey, O.M., Rud, V.O.
2018ЯКІСТЬ БАРАНИНИ ВІД ІНВАЗОВАНИХ МОНІЄЗІЯМИ ТВАРИНПівень О. Т., Богач М. В.; Piven O., Bohach M.
2019РАДІОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ ПРІСНОВОДНОЇ ТА МОРСЬКОЇ РИБИПівень О.Т., Клімінченко А.В., Коновалова М.О.
2018Мікробіологічні показники ягнятини за монієзіозуПівень О. Т., Хімич М. С., Тешко К. В., Ходунова В. О., Горобей О. М.; Piven О., Khimich М., Teshko K., Khodunova V., Gorobey О.
2017ЩОДО ВІДПОВІДНОСТІ ОРГАНОЛЕПТИЧНОГО І БАКТЕРІОСКОПІЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ КРІЛЬЧАТИНИ В УМОВАХ ЛАБОРАТОРІЙ ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ НА РИНКУПівень О. Т.
2017ВПЛИВ ЕХІНОКОКОЗУ ЛАРВАЛЬНОГО НА СТУПІНЬ СВІЖОСТІ СВИНИНИПівень О. Т., Хімич М. С., Щеглюк С. В.; Пивень О. Т., Химич М. С., Щеглюк С. В.; Piven О., Kchimich М.; Schegluk S.
2017ВПЛИВ УРАЖЕННЯ ОВЕЦЬ МОНІЄЗІЯМИ НА ЯКІСТЬ БАРАНИНИПівень О. Т., Богач М. В.; Piven O., Bogach M.
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 27