
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5216
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рожкова О. О., Півень О. Т. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-21T08:29:11Z | - |
dc.date.available | 2025-05-21T08:29:11Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | УДК 636.09:614.31:639.3(477.74-20) Рожкова О. О., Півень О. Т. Дослідження ступеня свіжості прісноводної риби роздрібної торгівельної мережі м. Одеси. Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, 17–18 жовтня, 2024 р. / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 213-215. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5216 | - |
dc.description.abstract | Одеська область характеризується різноманітністю риби як прісноводної, так і морської. Це пов’язано із великою кількістю штучних та природних водойм. Риба є цінним харчовим продуктом, багатим на білки, жири, мінеральні речовини, вітаміни, будучи при цьому дієтичним продуктом, який обирає частина споживачів, що дотримується здорового харчування. Однак, водночас вона є й своєрідним індикатором стану навколишнього середовища. Якість і безпечність її напряму пов’язані із вмістом ксенобітичних речовин (пестициди, радіонукліди тощо) у повітрі, грунтах, воді. Окрім того, високий вміст у рибі води обумовлює її швидкопсуваність. Метою роботи було провести моніторинг ступеня свіжості прісноводної риби, яка реалізується на агропродовольчих ринках м. Одеси. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | ступінь свіжості, прісноводна риба, роздрібна торгівля, м. Одеса | uk_UA |
dc.title | ДОСЛІДЖЕННЯ СТУПЕНЯ СВІЖОСТІ ПРІСНОВОДНОЇ РИБИ РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЕЛЬНОЇ МЕРЕЖІ М. ОДЕСИ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Півень Ольга Тарасовна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Рожкова О. О., Півень О. Т. .pdf | 623,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.