
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5052
Title: | МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсових робіт з ОК «Гігієна харчових продуктів» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» |
Authors: | Півень О. Т. |
Keywords: | методичні вказівки, виконання курсових робіт, гігієна харчових продуктів, ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
Citation: | УДК 619:614.31:637(083.13) Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з ОК «Гігієна харчових продуктів» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» / укл. О.Т. Півень. Одеса : ОДАУ, 2024. 38 с. |
Abstract: | Методичні рекомендації призначені для здобувачів другого (магістерського) освітнього рівня віщої освіти ОП 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» в якості довідкового матеріалу під час написання й оформлення курсової роботи. |
URI: | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5052 |
Appears in Collections: | Півень Ольга Тарасовна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
+МР_ГХП_КР.pdf | 638,95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.