DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5052
Title: МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсових робіт з ОК «Гігієна харчових продуктів» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»
Authors: Півень О. Т.
Keywords: методичні вказівки, виконання курсових робіт, гігієна харчових продуктів, ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК 619:614.31:637(083.13) Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з ОК «Гігієна харчових продуктів» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» / укл. О.Т. Півень. Одеса : ОДАУ, 2024. 38 с.
Abstract: Методичні рекомендації призначені для здобувачів другого (магістерського) освітнього рівня віщої освіти ОП 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» в якості довідкового матеріалу під час написання й оформлення курсової роботи.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5052
Appears in Collections:Півень Ольга Тарасовна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+МР_ГХП_КР.pdf638,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.