DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5052
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПівень О. Т.-
dc.date.accessioned2025-02-27T12:41:07Z-
dc.date.available2025-02-27T12:41:07Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУДК 619:614.31:637(083.13) Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з ОК «Гігієна харчових продуктів» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» / укл. О.Т. Півень. Одеса : ОДАУ, 2024. 38 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5052-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації призначені для здобувачів другого (магістерського) освітнього рівня віщої освіти ОП 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» в якості довідкового матеріалу під час написання й оформлення курсової роботи.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectметодичні вказівки, виконання курсових робіт, гігієна харчових продуктів, ветеринарна гігієна, санітарія і експертизаuk_UA
dc.titleМЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсових робіт з ОК «Гігієна харчових продуктів» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Півень Ольга Тарасовна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
+МР_ГХП_КР.pdf638,95 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.