
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5052
Назва: | МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсових робіт з ОК «Гігієна харчових продуктів» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» |
Автори: | Півень О. Т. |
Теми: | методичні вказівки, виконання курсових робіт, гігієна харчових продуктів, ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | УДК 619:614.31:637(083.13) Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з ОК «Гігієна харчових продуктів» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» / укл. О.Т. Півень. Одеса : ОДАУ, 2024. 38 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації призначені для здобувачів другого (магістерського) освітнього рівня віщої освіти ОП 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» в якості довідкового матеріалу під час написання й оформлення курсової роботи. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5052 |
Розташовується у зібраннях: | Півень Ольга Тарасовна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
+МР_ГХП_КР.pdf | 638,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.