DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5052
Назва: МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсових робіт з ОК «Гігієна харчових продуктів» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»
Автори: Півень О. Т.
Теми: методичні вказівки, виконання курсових робіт, гігієна харчових продуктів, ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 619:614.31:637(083.13) Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з ОК «Гігієна харчових продуктів» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» / укл. О.Т. Півень. Одеса : ОДАУ, 2024. 38 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації призначені для здобувачів другого (магістерського) освітнього рівня віщої освіти ОП 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» в якості довідкового матеріалу під час написання й оформлення курсової роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5052
Розташовується у зібраннях:Півень Ольга Тарасовна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
+МР_ГХП_КР.pdf638,95 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.