DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4875
Title: ОЦІНКА ЯКОСТІ МОЛОЧНИХ НАПОЇВ, ОТРИМАНИХ ЗА ІННОВАЦІЙНИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ
Authors: Долгих В., Ясько В., Найдіч О., Кірович Н.
Keywords: інноваційні технології, молочні напої, ультразвуковий вплив
Issue Date: 2023
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК: 637.14.07 Долгих В., Ясько В., Найдіч О., Кірович Н. Оцінка якості молочних напоїв, отриманих за інноваційними технологіями. Сучасні технології виробництва і переробки продукції тваринництва : мат-ли наук.-практ. студ. конф. (м. Одеса, 20 листопада 2023 р.) / ОДАУ. Одеса. 2023. С. 16-18.
Abstract: Розширення та оновлення всього асортименту молочної продукції, покращення її якості проводиться з урахуванням інтересів споживачів, національних традицій населення, уявлень про норми харчування людини та економічного становища молочної сировини на ринку. У зв'язку з цим вивчення товарознавчої оцінки якості молочного продукту, виготовленого за інноваційними технологіями, вважається актуальним на сьогоднішній день.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4875
Appears in Collections:Ясько Валентина Михайлівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Оцінка якості молочних напоїв.pdf559,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.