DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4875
Назва: ОЦІНКА ЯКОСТІ МОЛОЧНИХ НАПОЇВ, ОТРИМАНИХ ЗА ІННОВАЦІЙНИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ
Автори: Долгих В., Ясько В., Найдіч О., Кірович Н.
Теми: інноваційні технології, молочні напої, ультразвуковий вплив
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 637.14.07 Долгих В., Ясько В., Найдіч О., Кірович Н. Оцінка якості молочних напоїв, отриманих за інноваційними технологіями. Сучасні технології виробництва і переробки продукції тваринництва : мат-ли наук.-практ. студ. конф. (м. Одеса, 20 листопада 2023 р.) / ОДАУ. Одеса. 2023. С. 16-18.
Короткий огляд (реферат): Розширення та оновлення всього асортименту молочної продукції, покращення її якості проводиться з урахуванням інтересів споживачів, національних традицій населення, уявлень про норми харчування людини та економічного становища молочної сировини на ринку. У зв'язку з цим вивчення товарознавчої оцінки якості молочного продукту, виготовленого за інноваційними технологіями, вважається актуальним на сьогоднішній день.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4875
Розташовується у зібраннях:Ясько Валентина Михайлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Оцінка якості молочних напоїв.pdf559,36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.