Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4875
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Долгих В., Ясько В., Найдіч О., Кірович Н. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-23T12:26:51Z | - |
dc.date.available | 2024-08-23T12:26:51Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | УДК: 637.14.07 Долгих В., Ясько В., Найдіч О., Кірович Н. Оцінка якості молочних напоїв, отриманих за інноваційними технологіями. Сучасні технології виробництва і переробки продукції тваринництва : мат-ли наук.-практ. студ. конф. (м. Одеса, 20 листопада 2023 р.) / ОДАУ. Одеса. 2023. С. 16-18. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4875 | - |
dc.description.abstract | Розширення та оновлення всього асортименту молочної продукції, покращення її якості проводиться з урахуванням інтересів споживачів, національних традицій населення, уявлень про норми харчування людини та економічного становища молочної сировини на ринку. У зв'язку з цим вивчення товарознавчої оцінки якості молочного продукту, виготовленого за інноваційними технологіями, вважається актуальним на сьогоднішній день. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | інноваційні технології, молочні напої, ультразвуковий вплив | uk_UA |
dc.title | ОЦІНКА ЯКОСТІ МОЛОЧНИХ НАПОЇВ, ОТРИМАНИХ ЗА ІННОВАЦІЙНИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Ясько Валентина Михайлівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Оцінка якості молочних напоїв.pdf | 559,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.