DSpace logo

Ясько Валентина Михайлівна Головна зібрання

Logo

Огляд
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 22
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024М'ЯСНА ПРОДУКТИВНІСТЬ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ ЗАЛЕЖНО ВІД РЕЖИМІВ ІНКУБАЦІЇЯсько В., Кірович Н., Найдіч О.; Yasko V., Kirovych N., Naidich O.
2023ХАРЧОВА ПОВЕДІНКА, МОЛОЧНА ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ВІДТВОРЮВАЛЬНА ЗДАТНІСТЬ КОРІВ ПРИ ЦІЛОРІЧНІЙ ОДНОТИПНІЙ ГОДІВЛІПоляков О., Ясько В.
2023ОЦІНКА ЯКОСТІ МОЛОЧНИХ НАПОЇВ, ОТРИМАНИХ ЗА ІННОВАЦІЙНИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИДолгих В., Ясько В., Найдіч О., Кірович Н.
2024ВПЛИВ РЕЖИМІВ ІНКУБАЦІЇ ЯЄЦЬ КУРЕЙ НА ПІДВИЩЕННЯ М’ЯСНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ БРОЙЛЕРІВКучейко А., Ясько В., Найдіч О., Кірович Н.
2023СУЧАСНІ ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У БДЖІЛЬНИЦТВІЯсько В. М., Котляр Є. О., Найдіч О. В., Кірович Н. О.
2022ЕТОЛОГІЯ КОНЕЙЯсько В. М., Найдіч О. В., Кірович Н. О., Монахова В. В.
2022КОРМОВА ПОВЕДІНКА ГОЛУБІВ У ГНІЗДОВИЙ ПЕРІОДЯсько В. М., Найдіч О. В., Кірович Н. О., Драч І.А.
2022СПОЖИВНІ ВЛАСТИВОСТІ ПЕРЕПЕЛИНИХ ЯЄЦЬЯсько В. М., Кірович Н. О., Найдіч О. В., Ахієзер В. Є.
2022БІОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ТА ПРОДУКТИВНІ ЯКОСТІ БДЖОЛИНИХ СІМЕЙ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ПАРАТИПОВИХ ФАКТОРІВЯсько В. М., Найдіч О. В. Кірович Н. О., Козлова В.І., Гайдук І. В.
2022ВИВЧЕННЯ ПРОДУКТИВНИХ ПОКАЗНИКІВ БАТЬКІВСЬКОГО СТАДА ГУСЕЙ ПРИ ВИКОРИСТАННІ ФЕРМЕНТНОГО ПРЕПАРАТУ "АВІЗІМ"Ясько В. М., Найдіч О. В. Кірович Н. О., Кічановська В. В.
2022ВПЛИВ ЕКОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ АСПЕКТІВ НА ЖИТТЄДІЯЛЬНІСТЬ ТА ПОКАЗНИКИ ПРОДУКТИВНОСТІ БДЖОЛИНИХ СІМЕЙЯсько В. М., Кірович Н. О., Рішко Д. М., Котляр Є. О.
2022ВІДПОВІДНІСТЬ ЗРАЗКІВ МЕДУ НАТУРАЛЬНОГО ЗА ОКРЕМИМИ ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ, ЯКІ ПІДЛЯГАЮТЬ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ВНУТРІШНЬОМУ РИНКУ ДЕРЖАВИЯсько В. М., Ковальова І. В., Єфіменко А. П.
2022МОЖЛИВОСТІ ПРОФЕСІЙНО ОРІЄНТОВАНОЇ АГРООСВІТИ В УМОВАХ МЕРЕЖІ РОДИННИХ ДЕМОНСТРАЦІЙНИХ ЕКО-ПАСІКСідашова С. О., Ясько В. М., Кірович Н. О.
2022ЕТОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИРОЩУВАННЯ СВИНЕЙ В УМОВАХ ПРОМИСЛОВИХ КОМПЛЕКСІВЯсько В., Кірович Н., Найдіч О.; Yasko V., Kyrоvich N., Naidich O.
2021ВИВЧЕННЯ ВПЛИВУ ЯКОСТІ ШТУЧНОЇ ВОЩИНИ НА ЖИТТЄДІЯЛЬНІСТЬ БДЖОЛИНОЇ СІМ’ЇЯсько В.М., Чиж Д.О., Кірович Н.О.,Котляр Є.О.; Yasko V., Chizh D. , Kirovich N., Kotliar Ye.
2021ІННОВАЦІЙНІ ПРИРОДНІ БІОСТИМУЛЯТОРИ У ВИРОБНИЦТВІ КУРЯЧИХ ЯЄЦЬ БЕЗ АНТИБІОТИКІВЯсько В., Петренко С., Кірович Н., Сідашова С.; Ясько В., Петренко С., Сидашова С., Кирович Н.; Yasko V., Petrenko S., Sidashova S., Kirovich N.
2020ДОСВІД ВПРОВАДЖЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ ЕЙХОРНІЇ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІПетренко С.,Ясько В., Кірович Н., Сідашова С.; Petrenko S.,Yasko V., Kirovich N., Sidashova S.
2020ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСА ПЕРЕПЕЛІВЯсько В., Кірович Н.; Ясько В., Кирович Н.; Yasko V., Kirovich N.
2019ВИВЧЕННЯ РІВНЯ ГАЗОПРОНИКНЕНОСТІ ШКАРАЛУПИ ІНКУБАЦІЙНИХ ЯЄЦЬ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД УМОВ УТРИМАННЯ КУРЕЙ БАТЬКІВСЬКОГО СТАДАЯсько В., Кірович Н., Цимбалюк Н., Грінько І.; Ясько В., Кирович Н., Цымбалюк Н., Гринько И.; Yasko V., Kirovich N., Tsymbalyuk N., Grinko I.
2017СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ БДЖІЛЬНИЦТВА В УКРАЇНІЯсько, В. М.; Yasko, V.; Ясько, А. І.; Yasko, A.
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 22