Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4844| Назва: | АНАЛІЗ ДІАСТАЗНОГО ЧИСЛА МЕДУ РІЗНОГО БОТАНІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ |
| Автори: | Скрипка Г. А., Найдіч |
| Теми: | діастазне число, мед, ботанічне походження |
| Дата публікації: | 2022 |
| Видавництво: | Поліський національний університет |
| Бібліографічний опис: | Скрипка Г. А., Найдіч О. В. Аналіз діастазного числа меду різного ботанічного походження. Сучасний стан розвитку ветеринарної медицини, науки і освіти : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф., присв. 35-річчю засн. ф-ту вет. медицини (м. Житомир, 12-13 жовтня 2022 р.) / Поліський національний університет. Житомир. 2022. С. 376-380. |
| Короткий огляд (реферат): | Бджолиному меду притаманна багатогранна ферментна система (діастаза (амілаза), інвертаза (сахараза), каталаза, оксидаза, фосфатаза та ін.), яка бере активну участь у формуванні цього продукту. У ветеринарно-санітарному інспектуванні меду особливе місце відведено діастазі. Метою роботи було визначити діастазне число меду різного ботанічного походження. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4844 |
| Розташовується у зібраннях: | Скрипка Галина Андріївна |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Скрипка Г. А., Найдіч .pdf | 613,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.